Home > Nieuws > Cross Challenge start in september

Cross Challenge start in september

op augustus 11 | in Nieuws

Onze instructrice Monique Dijkshoorn start samen met bootcamp instructeur Pepijn van Ballegooien in september met de Cross Challenge. Op dinsdagavond van 18.00 tot 20.00 uur ga je lekker in het Kralingse Bos in de buitenlucht aan de slag met én zonder paard. Monique brengt je de vaardigheden te paard bij en Pepijn gaat met je werken aan je conditie.

De Cross Challenge is geschikt voor jeugdige deelnemers (van 8 t/m 18 jaar) met én zonder paardrij-ervaring. Bij het paardrijden gaan we, als de basisvaardigheden er zijn, vooral stoere dingen doen zoals obstakels overwinnen en hindernissen springen. Daarnaast werk je aan je conditie door gerichte obstakelruns, hardlopen, mountainbiken, etc.

De Cross Challenge is nieuw en lijkt een beetje op de vijfkamp bij de Olympische Spelen. Er zijn drie maneges, waaronder de Rotterdamsche Manège met dit programma begonnen, over een tijdje gaan de teams van deze maneges de strijd tegen elkaar aan. Een serieuze uitdaging, beslist niet voor watjes…. wie durft deze Cross Challenge aan?

Kennismaken met de Cross Challenge kan bijvoorbeeld door gebruik te maken van de introductiekaart. Deze introductiekaart geeft recht op 9 groepslessen van een uur (let op een Cross Challenge-les duurt 2 uur). Zo kun je vrijblijvend kennismaken met de paardensport en onze vereniging. We hopen natuurlijk dat je daarna besluit om lid te worden!

Aanmelden Cross Challenge
Pin It

gerelateerd artikelen

Reacties zijn gesloten.

« »