Home > Nieuws > Examen ruiterbewijs: Iedereen geslaagd!

Examen ruiterbewijs: Iedereen geslaagd!

op november 27 | in Nieuws

Op 26 november heeft een grote groep ruiters, jong en oud, onder de bezielende leiding van Herman Renker het ruiterbewijs gehaald. Om 9.00 uur startten zij met de theorie, daarna werd op het veld in 3 groepen gereden. Onder andere moesten obstakels genomen worden, een hindernis gesprongen, van de groep weg gereden worden en daarna werd er met 2-en een parcours op straat afgelegd. Hieronder het verslag van een van de deelnemers mevrouw Dessauvagie:

“Op 26 november 2017 heb ik mijn examen voor het ruiterbewijs behaald, samen met de gehele groep. Als ik terugblik hoe Herman Renker ons heeft klaar gestoomd voor dit examen, kijk ik er positief op terug. In een korte tijd heb ik veel geleerd. Dan heb ik het niet alleen over de theorie, maar ook over de praktijk. Denk hierbij aan het deelnemen aan het verkeer als ruiter, een sprongetje maken (en natuurlijk blijven zitten) en bijvoorbeeld om het paard zover te krijgen dat hij over een zeil heen liep. Het was niet altijd even makkelijk en het was zeker hard werken, maar Herman hielp ons er altijd doorheen met een glimlach. Ondanks de diversiteit qua leeftijd in de groep, was het altijd erg gezellig. Kort samengevat was de cursus voor het ruiterbewijs een leuke en leerzame ervaring!”

Iedereen is geslaagd, gefeliciteerd! De geslaagden zijn: mw. Abendroth, mw. Blank, mw. Dessauvagie, dhr. De Graaff, mw. Moiloli, dhr. Petit, mw. van der Plas, dhr. Roeleveld, mw. Verheij, dhr. Van der Werf, dhr. Hoebeek, mw. Hoebeek, dhr. Van Loon, mw. Messemaker, Neesje Schoenmakers, mw. Schuurmans, Fleur Sondaal, mw. G. Taytelbaum. Mw. M. Taytelbaum.

Pin It

gerelateerd artikelen

Reacties zijn gesloten.

« »