Bij de jaarlijkse clubcarrouselwedstrijden hoort natuurlijk de taartenwedstrijd. Alle leden doen hun best om de lekkerste hartige en zoete taarten te bakken. De een nog mooier en lekkerder dan de ander. De taartpunten worden verkocht en de opbrengst is voor een goed doel binnen de manege.

Dit jaar is er een enorme hoeveelheid taarten ingeleverd. Deelnemers, publiek, instructeurs, iedereen smulde van al dat lekkers. Maar liefst 23 zoete taarten, 3 hartige taarten en een baksel in een nieuwe categorie… horse muffins voor de paarden. De winnende taart in de categorie hartige taarten was de Quiche Lorraine gemaakt door Polonia Molengraaf. Van de 23 zoete taarten was het een nek-aan-nek race tussen een aantal chocoladetaarten. De jury (iedereen die een taartpunt had gekocht) deelde gul tienen uit….  Uiteindelijk is de taartenwedstrijd in de zoete categorie gewonnen door Gwen Bentvelzen met haar glutenvrije chocolade kokostaart, terwijl haar andere taart, de frambozen chocoladetaart een tweede plaats verdiende.

De beide winnaars namen hun prijs en de eeuwige roem, vermelding op de zilveren taartschep eervol in ontvangst! Dank aan alle bakkers, taartenverkopers en taartenkopers. Het was weer een groot succes!