Afgelopen week vond de evaluatie van seizoen 2016 voor de springtalenten van het TTC Zuid-Holland plaats. Van de 16 talenten die in 2016 deelnamen hebben 14 springtalenten het seizoen afgemaakt. TTC ZuidHolland springtrainer Edwin Hoogenraat was erg tevreden. Dit was het 4e TTC Zuid-Holland springen seizoen en niet zonder succes…..

Nick Brusse werd in 2014 gescout voor het talententeam springen en nam ook in 2015 deel aan het TTC-programma en met resultaat!  In 2016 maakte Nick onderdeel van het EK team eventing dat ons land in Italië vertegenwoordigde. We zijn super trots op hem en zijn “Superspons”.

Denize van der Poel, Jet van ’t Zelfde, Marlotte de Man uit de TTC springtalententeams van 2014 en 2015 timmeren ook aardig aan de weg met talentvolle jonge paarden. De zusjes Otto zijn ook bezig met een mooie sprincarrière. Julia Otto heeft in 2015 de overstap gemaakt van de pony’s naar de paarden en is goed op weg. Zus, Elise, is opgenomen in de RABO eventing selectie en mag mogelijk dit jaar naar het EK eventing. Springtalenten Willemijn de Mooij en Jochem Thijssen zijn inmiddels professioneel in paardensport actief en brengen hun eigen paarden uit op M-Z niveau.

De trainers en de organisatie van het  TTC Zuid-Holland en de KNHS zijn er trots op dat ze deze talenten een stukje op weg hebben mogen helpen hun sport te beoefenen wensen de springtalenten veel succes bij het verwezenlijken van hun dromen.