Gisteren vond de laatste indoor wedstrijd plaats met ’s ochtends (misschien door een uur minder slaap) een strenge jury die maar weinig punten gaf.
In de Z-rubriek reden twee Jockey Clubleden (Odile en Joreintje) die allebei een derde plek behaalden in de Z1. In de M-1/M2  klasse werd Alexandra met Othella twee keer derde met een winstpunt en behaalde Caroline met Achilles een tweede en gedeelde eerste plaats. Lianne behaalde met Venice tweemaal mooie punten in de M1 pony rubriek

’s Middags was er een andere jury die de L en B rubrieken beoordeelde. Monique is pas kort weer aan het trainen  met Vijanta maar behaalde toch weer een winstpunt en ook de hoogzwangere Suzanne behaalde met Victoria een winstpunt in de L2 klasse. Voor Wendy en Bobby was er de eerste winstpunt in de L2.
Terwijl de storm toenam, de lezers in de bosmanege nauwelijks te verstaan waren, en de paarden de wind om de oren kregen; lukte het Amelie in de L1 om met Alkatraz twee maal een eerste plaats te veroveren; het lijkt wel of ze patent heeft op de oranje strikken. Rianne met Brooklyn en Victoria met haar nieuwe topper Zamgria hadden allebei een tweede en derde plaats in deze rubriek en winst was er ook voor Liselotte Klerk

In de B waren twee nieuwkomers. Mooie resultaten voor Marielle met Zantos, die tweemaal een derde plek, en twee winstpunten behaalde. En de andere nieuwkomer; Elena de Keijzer met Grandstar, werd tweemaal gedeeld eerste. Tijdens de eerste proef moest ze de eerste plek delen met Anne en Amon, en tijdens de tweede proef met Inge en Eriana, die dus alledrie met oranje rozetten en winstpunten naar huis gingen.

De eerstvolgende KNHS dressuurwedstrijd is buiten en van M t/m ZZ niveau.

Bekijk de volledige uitslag: Uitslag KNHS dressuur 29maart 2015