Home > Nieuws > Negen springtalenten in het team TTC Zuid-Holland 2018

Negen springtalenten in het team TTC Zuid-Holland 2018

op mei 1 | in Nieuws, TTC

Edwin Hoogenraat observeert

Dinsdag 1 mei selecteerde TTC Zuid-Holland springtrainers Richard Kapteyn en Edwin Hoogenraat acht nieuwe talentvolle springcombinaties die samen met één springcombinatie van het afgelopen seizoen het TTC Zuid-Holland Talenteam 2018 vormen. De negen amazones starten deze maand al met hun intensieve talententrainingsprogramma.

De nieuwe springtalenten zijn: Marid Slagmolen (Barendrecht) met Miss d Arbanville, Bernadette Grootscholten (Rockanje) met Dygo v/d Tojopehoeve, Estrella Boksman (Naaldwijk) met Evadore Dostara, Sanne Lansbergen (Schiedam) met Google Z, Tessa de Jager (Dordrecht) met Crugmore Max, Caitlyn Krijger (Den Haag) met Her Lucky Bella, Yvonne van Dis (Middelharnis) met Emilinda en Mabel van Gemerden (Oostvoorne) met Jumper K. Uit het talententeam van 2017 is Naomi Muller (Barendrecht) wegens vormbehoud opnieuw opgenomen in het talententeam 2018.

Dit is het zesde jaar dat het TTC Zuid-Holland een talentontwikkelingsprogramma voor springcombinaties biedt.  Edwin Hoogenraat, trainer en selecteur van het TTC Zuid-Holland en tevens KNHS bondscoach springen pony’s en trainer Richard Kapteyn hebben zin om met de combinaties aan de slag te gaan.

De negen springtalenten krijgen deze zomer een intensief trainingsprogramma  met praktijktrainingen maar ook theorielessen zoals mental coaching, parcoursbouwen, fitheid, voeding en omgaan met (social) media. Op 4 en 5 mei  vindt de selectie van de dressuurtalenten voor het TTC Zuid-Holland plaats. www.jockeyclub.nl

Pin It

gerelateerd artikelen

Reacties zijn gesloten.

« »