Home > Nieuws > Op valreep 2017 veel winstpunten tijdens KNHS dressuurwedstrijd

Op valreep 2017 veel winstpunten tijdens KNHS dressuurwedstrijd

op december 18 | in Nieuws

Op zondag 17 december werd de laatste KNHS dressuurwedstrijd van 2017 georganiseerd. Er waren heel veel Jockey Club leden die graag wilden starten, maar helaas was er niet voor iedereen plaats. In de maanden december, januari en februari organiseert de dressuurcommissie alleen ‘halve wedstrijden’ die vanaf 13:00 beginnenom te voorkomen dat de binnenbanen geen hele dag bezet zijn op dagen waarop het weer het mogelijk niet toelaat om buiten te rijden. Vandaag was dat gelukkig niet het geval; het was prachtig weer. 

Om 13:00 startte de klasse M2. De ruiters konden losrijden op een prachtige nieuwe bodem in de binnenmanege, die door het stalpersoneel voor de wedstrijd mooi vlak was gemaakt. In de bosmanege ligt ook een mooie nieuwe bodem, waar tijdens de wedstrijd optimaal gebruik van gemaakt werd. 

In de klasse M2 waren er twee winstpunten voor Joreintje Mackenbach met Victor, die ook een oranje en rood lint mee naar huis mocht nemen. Laurenza Broere behaalde met Infigo een winstpunt en ontving daarvoor een oranje lint. Alexandra Cohen behaalde ook een winstpunt met Otella. 

In de klasse M1 waren de proeven van Marissal Oudendal met Dutch Dynamite goed voor maar liefst drie winstpunten. Zij werd daarmee eerste en tweede. José Kreukniet en Monique Jansen behaalden met Louke Fan de Broekfinne en Vijanta allebei twee winstpunten. José behaalde twee keer een derde plaats. 

In de klasse L1/D behaalde Kirsten Oort met Venice H ook een winstpunt. 

In de klasse L1 paarden reed Nienke Niemeijer twee mooie proeven met Anthos, die werden beloond met maar liefst drie winstpunten en een oranje en een rood lint. Evelien van Oostrom behaalde met Bernice twee winstpunten en werd tweede en derde. Suzanne den Dulk stuurde Corrie netjes door de baan en behaalde twee winstpunten, een eerste plaats en een derde plaats. Er waren ook twee winstpunten voor Kees Cornelisse met Bacardi. 

Op zondag 14 januari is de volgende KNHS dressuurwedstrijd. De inschrijving hiervoor is helaas al vol. Vanaf zaterdag 6 januari 9:00 kun je je inschrijven voor de wedstrijd van 11 februari 2018. 

Bekijk de volledige uitslag

Pin It

gerelateerd artikelen

Reacties zijn gesloten.

« »