Opnieuw was José Kreukniet onoverwinnelijk tijdens de BMC onderlinge dressuurwedstrijd die op 22 september in de Rotterdampiste plaats vond. Dit keer reed ze het manegepaard Solist in 2 keurige L-proeven naar respectievelijk 202 (67,33%) en 204 (68,00%) punten. Ook de andere deelnemers op manegepaarden aan deze wedstrijd leverden volgens jurylid Mariëlle Kruithof erg sterke prestaties. Dikke winst, zelfs ondanks een aanhoudend alarm van een geparkeerde auto en een ondeugende Atïesto.

Bij de pensionpaarden waren Monique Jansen met Vijanta (206 punten in de 1e proef) en Babette Vermaase met Annabel (207 punten in de 2e proef) de overduidelijke winnaars. Ook Myron Meijerink wist met Bon Jovi in haar eerste proef meer dan 200 pnten te behalen, goed voor een 2e plaats. Haar 2e proef, een L-proef, was met 196 punten eveneeens goed voor een rood lint.

In het algemeen klassement staat met nog één wedstrijd te gaan, José Kreukniet aan de leiding bij de manegepaarden en Babette Vermaase bij de pensionpaarden.

UITSLAG en klassement BMC 2013