Outdoor Kralingen was een succes afgelopen weekend. Het was een zonnig herfstweekend en prachtige sport in het Kralingse bos. Voor de 180e verjaardag van onze vereniging was het prijzengeld in de Grote prijs (1.20 meter) verhoogd naar 180 euro voor de eerste prijs.

Barrage rit voor Jeffrey Blok

Zaterdag begon Outdoor Kralingen met de rubriek BB80 en BB90. Martine Broekhuijsen en Wendy hadden beide een balkje. In de B-rubriek reed Jeffrey Blok een prachtige foutloos parcours en mocht door naar de barrage. Daar hadden ze helaas een paar foutjes. Toch een prachtige 8e plaats.

Instructeur Jeroen Heijmans wint de L rubriek

Onze spring instructeur kwam met zijn talent Messi van de Molendreef succesvol aan de start in L rubriek (1.10 meter). In een sterk deelnemersveld won hij deze rubriek. Het duo was 0.1 seconde sneller dan de nummer twee.  TTC Talent Demi van Nikkelen Kuijper reed met haar topper G-Lime naar een prachtige achtste plek in de derde L rubriek (1.10 meter). Ze hadden helaas een balk in de spannede barrage.

Spannende Grote Prijs

Voor de 180e verjaardag van de Jockeyclub hadden we dit jaar op zondagmiddag de Grote prijs. Het was een spannende rubriek met 40 deelnemers. Ook Noortje van Gulik met Faloma en Demi van Nikkelen met G-Lime verschenen aan de start. Demi had helaas een balkje en miste daardoor de barrage. Noortje en Falomo hadden in dit pittige parcours twee balkjes en 1 tijdfout. Beide dames reden een zeer nette ronde. De rubriek had een internationale winnaar, Malin Vikstrom won met haar Dubhay MBF.

Willemijn de Mooij aan de start in de Z

Ons talent Willemijn de Mooij kwam aan de start met haar FBI.  Na haar valpartij in het voorjaar is dit een knappe prestatie. Ze hadden twee balkjes en eindigde op de 14e plek in een zeer sterk deelnemersveld.

Uitslagen

Uitslag_Outdoor_Kralingen_zaterdag_en_zondag_ 1e B met barrage

Uitslag_Outdoor_Kralingen_zaterdag_en_zondag_ 2e B zonder barrage

Uitslag_Outdoor_Kralingen_zaterdag_en_zondag_ BB80

Uitslag_Outdoor_Kralingen_zaterdag_en_zondag_ BB90

Uitslag_Outdoor_Kralingen_zaterdag_en_zondag_ L 2 fasen speciaal

Uitslag_Outdoor_Kralingen_zaterdag_en_zondag_ L 2 fasen

Uitslag_Outdoor_Kralingen_zaterdag_en_zondag_ L klassiek met barrage

Uitslag_Outdoor_Kralingen_zaterdag_en_zondag_ M Grote Prijs

Uitslag_Outdoor_Kralingen_zaterdag_en_zondag_ Z klassiek met barrage

Uitslag_Outdoor_Kralingen_zaterdag_en_zondag_ ZZ klassiek met barrage

Vrijwilligers en sponsors bedankt

De organisatie bedankt de ruim de vrijwilligers en trouwe sponsors die zich hebben ingezet voor een succesvol Outdoor Kralingen.

Dit springevenement wordt mede mogelijk gemaakt door:

Volvo Mobility Centre, Designbureau SOGOOD, HERMON Erfgoed, Vente paardenvoeding, Vollebregt trailers, Van Rijs zadel- en tuigmakerij, DAB Barging, PCS, RoomRevolution, ReisCompany, Seducci, Van Gulik groente en fruit, Nijssen Fourages, Van der Weijden Fourage en de Rotterdamsche Manège.