Home > Nieuws > Resultaten laatste KNHS outdoor dressuurwedstrijd seizoen 2017

Resultaten laatste KNHS outdoor dressuurwedstrijd seizoen 2017

op september 11 | in Nieuws

Op zondag 10 september vond de laatste outdoor KNHS dressuurwedstrijd van 2017 plaats op het terrein van de Rotterdamsche Manege. Ruiters en amazones in de klassen M1, M2, Z1, Z2 en ZZL konden hun dresuurproeven door de juryleden mevrouw Dingemanse-Van de Velde en de heer Jansen laten beoordelen.

Carla Vergeer reed meet Cigali twee Z1-proeven. Tijdens haar eerste proef moest ze nog even op gang komen, maar voor haar tweede proef behaalde ze maar liefst 220 punten en een eerst plaats. Elena de Keijzer reed tijdens deze wedstrijd met Grandstar voor het eerst in de Z1 mee, en haar tweede proef werd beoordeelt met een winstpunt, goed voor een tweede plaats.

In de gecombineerde klasse M2/M1 ontving Marissa Oudendal voor haar M1-proeven met Dutch Dynamite een wit rozet en een winstpunt. Laurenza Broere moest net als Carla tijdens haar eerste proef nog even op gang komen, maar haar tweede proef met Infigo werd beoordeeld met twee winstpunten en een tweede plaats.

Op zondag 22 oktober vindt de eerste KNHS indoor dressuurwedstrijd plaats. De binnenbaan en bosmanege zijn dan de hele dag bezet. De indoor wedstrijden zitten altijd snel vol, dus vergeet je niet in te schrijven (kan sinds zaterdag 9 september).

Bekijk de volledige uitslagen

Pin It

gerelateerd artikelen

Reacties zijn gesloten.

« »