Home > Nieuws > Veel winst tijdens B t/m M KNHS dressuurwedstrijd

Veel winst tijdens B t/m M KNHS dressuurwedstrijd

op februari 12 | in Nieuws

Op zondag 11 februari jl. vond de tweede KNHS dressuurwedstrijd van 2018 plaats. De proeven werden gejureerd door mevrouw Plomp, die achtereenvolgens ruiters in de klassen M2, M1, L2, L1 en B voorbij zag komen. 

In de gecombineerde klasse M2/M1 reden alleen Jockey Club ruiters mee. José Kreukniet reed met Louke Fan de Broekfinne twee keurige proeven en werd daarvoor beloond met twee winstpunten en twee oranje linten. Doménique Dieges behaalde met Cassanova ook twee winstpunten en ontving een rood lint. Marissa Oudendal ontving voor haar proeven met Dutch Dynamite twee witte linten en een winstpunt. Luna Brouwer behaalde ook een winstpunt en een tweede plaats. 

In de middag werd het weer wat onstuimiger en moesten de voorlezers over de hagelbuien heen schreeuwen. Maar ook in de klasse L2/L1 bleven de paarden braaf. Evelien van Oostrom en Bernice reden onverstoorbaar twee keurige proeven en behaalden daarmee twee keer een tweede plaats en twee winstpunten. Kees Cornelisse behaalde met Bacardi twee winstpunten en een derde plaats. Suzanne den Dulk reed ook weer twee mooie proeven met Corrie en ontving daarvoor ook twee winstpunten en een derde plaats. 

In de klasse L1/D was Kirsten Oort de enige deelneemster, maar zij reed met Venice H twee nette proeven en werd daarvoor beloond met twee winstpunten. 

In de klasse B reed Myron Meijerink voor het eerst met de jonge Ignazio mee en deze keurige proeven werden beloond met twee winstpunten. 

De volgende wedstrijd is op 18 maart a.s. Dit is ook een indoor wedstrijd en duurt de hele dag. Op Facebook kun je je ook aanmelden voor de ‘events’ van de KNHS dressuurwedstrijden zodat je op de hoogte blijft van nieuwtjes over de wedstrijden. 

Bekijk de volledige uitslag

Pin It

gerelateerd artikelen

Reacties zijn gesloten.

« »