Home > TTC Zuid-Holland > Programma TTC Zuid-Holland

Programma TTC Zuid-Holland

Het programma voor de talenten bestaat uit een theorie gedeelte en een aantal fysieke trainingen. Ook is een mental coach, een diëtiste en fysiotherapeut beschikbaar voor de talenten. Deze professionals gaan de talenten helpen fysiek en mentaal te verbeteren. Daarnaast wordt aandacht besteed aan mediatraining.

Kortom: een uitgebalanceerd programma voor de talenten uit Zuid-Holland gericht op een carriere in de topsport.

TTC dressuur

Het TTC Dressuurprogramma richt zich op jonge talentvolle dressuurruiters en amazones tussen de 12 en 21 vanaf M1-niveau. Barbara Koot neemt de training van de combinaties met pony’s en paarden op zich. Ze wordt daarin bijgestaan door Bob Tenwolde, Mathie Boomaars en Frits Nijskens.

TTC springen

Het TTC Springprogramma richt zich op jonge, talentvolle springruiters en amazones tussen de 12 en 21 jaar vanaf L-niveau.

Edwin Hoogenraat en Richard Kapteyn, twee ervaren ruiters/trainers met veel ervaring in het begeleiden van jeugdige combinaties, verzorgen de springtrainingen.

Beloftenprogramma

In samenwerking met de KNHS en TTC Zuid-Holland organiseert de Rotterdamsche Manege “De Jockey Club” het Beloftenprogramma. Doel is om jonge veelbelovende ruiters nog eerder te ontdekken en in een kort programma met praktijk trainingen en een theorie training gericht kennis mee te geven.

Selectiedagen

De data voor de TTC selecties en Beloftenselectie zijn bekend.

25 april 2017: TTC selectie springen  Startlijst TTC springen – 2017v1

5 en 6 mei: TTC selectie dressuur

13 mei: selectie Beloften

Afmeldingen en/of vragen graag per email naar: ttc@jockeyclub.nl