Home > TTC Zuid-Holland > Selectie TTC Zuid-Holland

Selectie TTC Zuid-Holland

OLYMPUS DIGITAL CAMERAIn  mei vinden de selecties plaats voor het TTC Zuid-Holland talententeam dressuur en springen 2018.

De uitnodigingen  zijn eind maart 2018 verstuurd. Kom je in aanmerking en heb je nog geen uitnodiging ontvangen stuur dan een mail naar: ttc@jockeyclub.nl

Klik hier  voor het reglement  TTC Zuid-Holland  2018

Enkele dagen na de selectiedagen springen en dressuur maken we op de website en via de TTC Facebook pagina de geselecteerde talenten bekend.

Springtalenten 2018

Op 1 mei vindt de selectie voor het TTC springtalententeam plaats op de Rotterdamsche Manège. Het TTC Springprogramma richt zich op jonge, talentvolle springruiters en amazones tussen de 12 en 21 jaar vanaf B + 5WP -niveau.
Edwin Hoogenraat (bondscoach pony’s) en Richard Kapteyn, twee top-ruiters en trainers met zeer veel ervaring in het begeleiden van jeugdige combinaties, verzorgen de springtrainingen.

Dressuurtalenten 2018

Op 4 en 5 mei zijn de selectiedagen voor het TTC dressuurtalententeam op de Rotterdamsche Manège. Het TTC Dressuurprogramma richt zich op jonge talentvolle dressuurruiters en amazones tussen de 12 en 21 vanaf L2 + 5WP -niveau t/m ZZL en pony’s idem, categorie D/E 12-16 jaar. Barbara Koot neemt de training van de combinaties met pony’s en paarden op zich. Ze wordt daarin bijgestaan door Bob Tenwolde en Mathie Boomaars.

2018 Startlijst dressuur selectie Versie 4

Beloftenprogramma 2018

Op 12 mei is de selectiedag voor de Dressuurbeloften bij De Develruiters in Heerjansdam. Het doel van het TTC Beloftenprogramma is om jonge veelbelovende ruiters nog eerder te ontdekken en in een kort programma met praktijk en theorie trainingen gerichte kennis mee te geven. Voor ruiters/amazones van 8-12 jaar, vanaf niveau B + 5WP.
Barbara Koot, Jolanda Bevelander (jurylid) en Barbara Vervoort (sportpsycholoog) verzorgen de Beloftentrainingen.

KNHStalentenselectie 2018

De datum voor de KNHS talentenselectie is nog niet bekend.