Home > TTC Zuid-Holland > Selectie TTC Zuid-Holland

Selectie TTC Zuid-Holland

OLYMPUS DIGITAL CAMERAIn april en mei vinden de selecties plaats voor het TTC Zuid-Holland talententeam dressuur en springen 2017.

De uitnodigingen  zijn eind maart 2017 verstuurd. Kom je in aanmerking en heb je nog geen uitnodiging ontvangen stuur dan een mail naar: ttc@jockeyclub.nl

Klik hier  voor het reglement  TTC Zuid-Holland  2017

Enkele dagen na de selectiedagen springen en dressuur maken we op de website en via de TTC Facebook pagina de geselecteerde talenten bekend.

Springtalenten 2017

Op 25  april zijn de Talenten voor de springselectie uitgekozen. Ze werden beoordeeld door trainers verbonden aan het KNHS trainersplatform met ondersteuning van Jeroen Heijmans.

Dressuurtalenten 2017

De data voor de TTC  Zuid-Holland dressuurselecties waren 5 en 6 mei 2017.  De dressuurruiters werden beoordeeld door van het TTC Zuid-Holland Barbara Koot, Bob ten Wolde en Matie Boomaars en jurylid Jan de Wolff.

Startlijst TTC dressuur 2017V7

Beloftenprogramma 2017

In samenwerking met de KNHS en TTC Zuid-Holland organiseert de Rotterdamsche Manege  op 13 mei weer een selectie dag voor jonge dressuurruiters en amazons. Doel is om jonge veelbelovende ruiters nog eerder te ontdekken en in een kort programma met praktijk trainingen en een theorie training gericht kennis mee te geven.. Er worden 12-16 combinaties geselecteerd.

De selectie voor het TTC Beloften plan zal op 13 mei plaatsvinden in Heerjansdam op de accommodatie van de Develruiters, Molenwei 3, Heerjansdam.

Startlijst Beloften 2017V3

Rabotalentenselectie 2017

De datum voor de Rabotalenten selectie is nog niet bekend.