Cross Challenge:
Ultiem sporten & paardrijden

 

De Rotterdamsche Manège is een van de maneges waar je een redelijke nieuwe paardensportdiscipline kunt beoefenen; de Cross Challenge. Daarbij gaan we natuurlijk paardrijden maar er komen ook andere sporten aan bod als een heuse bootcamp en zelfs schieten. Bij het paardrijden gaan we vooral lekker buiten stoere dingen doen zoals hindernissen springen en obstakels overwinnen. Daarnaast werk je met Pepijn aan je conditie in de bootcamp. En je leert laser gun schieten.

De Cross Challenge is een beetje zoals de vijfkamp bij de Olympische Spelen. Er zijn drie maneges (Barendrecht, Nootdorp en wij) met dit programma begonnen, de teams van deze maneges zijn afgelopen seizoen ook de strijd tegen elkaar aan gegaan. 

Elke dinsdagmiddag is er een Cross Challenge les door Monique (paardrijden) en Pepijn (bootcamp & schieten). Ook heel geschikt als je nog geen paardrijervaring hebt. 

Een serieuze uitdaging, beslist niet voor watjes…. durf jij deze Cross Challenge aan? Mail dan naar instructie@jockeyclub.nl