Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Backstage in de Laurenskerk

januari 27 @ 13:00 - 15:00

Exclusief voor de leden van de Rotterdamsche Manège organiseert het bestuur van de Laurenskerk op zondag 27 januari aanstaande een rondleiding in deze prachtige kerk, met speciale aandacht voor haar orgels (vijf in totaal!).

Wat ontstond als een idee voor een cultureel WAC uitje is uitgegroeid tot een muzikaal bijzondere en interessante middag voor alle leden van de Rotterdamsche Manège! Voor de Grote- of Sint Laurenskerk was dit jaar zeer feestelijk: “1968 – 2018  50 jaar Wederopbouw”!

Exclusief voor de leden van de Rotterdamsche Manège organiseert het bestuur van de Laurenskerk een rondleiding in deze prachtige kerk, met speciale aandacht voor haar orgels (vijf in totaal!), in het bijzonder het hoofdorgel dat het grootste (mechanische) kerkorgel van Nederland is en internationaal bewonderd.

Andries Ponsteen en Anne Marie Hazenberg, beiden lid van het bestuur van de Stichting Laurenskerk maken deze eenmalige middag mogelijk. Hayo Boerema, titulair organist van de Laurenskerk, zal u meenemen in de geheimen van het orgel.

Nieuwsgierig geworden? Zondag 27 januari a.s. belooft een muzikale, interessante en ook gezellige middag te worden! Het programma start om 13.00 uur en eindigt om 15.00 uur. De toegang is gratis. Wilt u deze unieke middag bijwonen, laat dit dan voor 12 januari weten via catherinabareman@gmail.com.
De uitnodiging met meer achtergrondinfo is ook te verkrijgen aan de bar van de Sociëteit.

Gegevens

Datum:
januari 27
Tijd:
13:00 - 15:00
Evenement Tags:
, ,

Organisator

WAC, Woensdag AvondClub
E-mail:
catherinabareman@gmail.com