Laden Evenementen

CHIO BrugginkHet CHIO Rotterdam is het grootste internationale outdoor paardensportevenement van Nederland. Met een historie van 65 jaar is het CHIO Rotterdam bovendien het oudste topsport evenement van Rotterdam. In 2014 vindt het CHIO Rotterdam van 18 tot en met 22 juni  plaats op de vertrouwde, sfeervolle locatie in het Kralingse Bos.
Sportieve hoogtepunten zijn de Furusiyya FEI Nations Cup presented by Longines, de FEI Nations Cup dressuur, de Longines Grand Prix Port of Rotterdam (springen), de spectaculaire Frans Lavooij Six Bars en natuurlijk de InterChem Grand Prix Kür op Muziek (dressuur). Behalve topsport is er aandacht voor de aangepaste sport en krijgt jeugdig en regionaal talent in het Kralingse Bos een podium.
Naast het hippische topprogramma staat het CHIO Rotterdam bekend om de gezelligheid en sfeer buiten de piste. Met diverse restaurants, bars, winkels en ’s avonds entertainment in het Stroodorp is het goed toeven in het Kralingse Bos. Voor de jeugd is er de jeugdmiddag, het scholenplan en het Indofin kinderdorp.
Voor het bedrijfsleven biedt het CHIO Rotterdam al jaren een unieke ontmoetingsplaats. Het CHIO begroet vooraanstaande politici en de zakelijke top van Rotterdam en Nederland. Het CHIO Rotterdam behoort dan ook met het KLM Open en het ABN Amro Tennis Tournament tot de top 3 van Nederlandse hospitality evenementen.

Share This Story, Choose Your Platform!