Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit evenement is voorbij.

Clubcarrouselwedstrijden

maart 15 @ 12:00 - 19:00

 • Clubwedstrijden
  Nog iets meer dan 3 weken te gaan tot de leukste dag van het jaar, namelijk de clubcarrouselwedstrijden! Op 15 maart a.s. barst de strijd weer los, welke club gaat er dit jaar vandoor met de felbegeerde bokaal en de Prix d’Elégance? De carrouselcommissie vindt het super leuk om te zien dat alle clubs weer fanatiek aan het oefenen zijn geslagen om op 15 maart een originele manoeuvre op hun allerbest te kunnen rijden.
  Marcroix zal er zorg voor dragen dat alle meerijdende manegepaarden en pony’s netjes ingevlochten en gepoetst klaarstaan. Daarnaast heeft deze club de eer om na de loting te starten. De loting zal plaatsvinden in onze sociëteit om 12.30 uur en zal de startvolgorde van de overige clubs bepalen.
 • Adimiral’s dinner
  Nadat alle clubs gereden hebben zal de dag worden afgesloten met een Adimiral’s dinner. U kunt zich hiervoor aanmelden via de inschrijflijsten in de sociëteit to/m 10 maart. Om alles soepel te kunnen laten verlopen op 15 maart zullen de clubcommandanten later deze week nog een mail kregen met de laatste to do’s ter voorbereiding op de clubwedstrijden.
 • Taartenwedstrijd
  Tijdens de clubwedstrijden vindt uiteraard ook weer de taartenwedstrijd plaats.  Vergeet u niet tussen al dat oefenen door ook na te denken met welke creatie u voor de dag wilt komen? Uw creaties, zoetig of hartig, worden zeer gewaardeerd. Gedurende de wedstrijd kan men dan heerlijk van elkaars bakkunsten genieten en deze beoordelen. Voor de opbrengst van de taartenwedstrijd zal nog een mooi doel worden uitgekozen dat te maken heeft met de manegepaarden en pony’s.

Gegevens

Datum:
maart 15
Tijd:
12:00 - 19:00
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, , , , , , ,

Organisator

Carrouselcommissie

Locatie

Rotterdamsche Manege
Kralingseweg 120
Rotterdam, Netherlands
+ Google Maps
Telefoon:
010-4526838