Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Geannuleerd Derby, oefenparcours

april 3 @ 08:00 - 17:00


Houd onze webiste en socialmedia kanalen in de gaten voor nieuwe data

CROSSTRAINING door Christa Hoogendoorn vrijdag 3 april a.s.

Deelnemers aan Eventingderby Kralingen kunnen op vrijdag 3 april a.s. de verschillende crosshindernissen oefenen tijdens de oefenderby / crosstraining.

Je rijdt in een klein groepje olv Christa Hogendoorn. Je oefent de hindernissen en krijgt daarbij begeleiding, zodat je de juiste route kiest, het goede tempo aanhoudt en je houding en zit voor, op en na de hindernis.

De crosstraining / oefenderby is voor open voor zowel pony’s (C/DE: B – L – M) als paarden (BB – B – L). De training is bedoeld om veel te leren, maar zeker ook om veel plezier te hebben. Alle ruiters en amazones komen met een big smile de baan uit! Daarom moet je op het inschrijfformulier ook je niveau aangeven, zodat je kunt rijden in een groepje dat past.

Met de juiste uitleg leer je hoe je over verschillende soorten hindernissen rijdt. Hoe kies je de juiste aanrijlijn naar een mooi aangeklede hindernis of hoe moet het tempo van het paard zijn naar een hele smalle hindernis en hoe moet je houding en zit zijn op een hindernis.

Daarnaast is het handig te weten welke volgorde je moet aanhouden, want er staan heel veel hindernissen (20) kriskras door de baan. Ook de tijd is belangrijk, je mag níet te snel zijn, strafpunten, maar ver buiten de tijd geeft geen hoge klassering.

De laagste groep BB combinaties mogen samen op hun pony of paard de ‘Baan verkennen’. Want door het hele parcours met hindernissen gaan is al spannend genoeg.

Kijk voor meer informatie en inschrijven Alle inschrijvingen per e-mail door het ingevulde inschrijfformulier te sturen aan: springen.jockeyclub@gmail.com. Afmelden na 25-03-2020 blijft het inschrijfgeld verschuldigd!

Inschrijving is definitief als je een bevestigingsmail hebt ontvangen!

Gegevens

Datum:
april 3
Tijd:
08:00 - 17:00
Evenement Tags:
, , , ,

Organisator

Springclub

Locatie

Rotterdamsche Manege
Kralingseweg 120
Rotterdam, Netherlands
+ Google Maps
Telefoon:
010-4526838