Laden Evenementen

De triowedstrijden worden al sinds 1963 jaarlijks verreden en zijn daarmee met de ronzebonzen en de clubwedstrijden een van de belangrijkste, ononderbroken tradities van onze club.
Deelnemers worden dit jaar uitgedaagd de tijdvakken uit de film Back to the Future te verbeelden. Dat zijn jaren ’50 of ’80 of 2015, maar voor de kenners van deze film: ook het 19e -eeuwse Wilde Westen doet mee! En dan moeten we ook nog te paard! Het gaat ons lukken.
Middels een dressuurproef en behendigheidsproef te paard en een activiteit te voet, kunt u met uw team de strijd aan gaan om een van de 3 bokalen te winnen!

Het startschot voor de wedstrijd klinkt om 14.00 uur in de sociëteit. Om 18.00 begint de BBQ voor deelnemers, toeschouwers en voor wie er maar bij willen zijn. En dat wilt u!

Inschrijven voor de triowedstrijden kan via de inschrijflijsten op stal. Voor de BBQ kunt u zich apart opgeven via de inschrijflijst in de sociëteit. Kosten bedragen een halve les van de leskaart. De BBQ kost 22,50 euro per persoon en 14 euro voor kinderen.

Share This Story, Choose Your Platform!