Laden Evenementen

In het laatste weekend van september vindt traditiegetrouw het KNHS Springconcours Outdoor Kralingen plaats. De Rotterdamsche Manège is gastheer van de regionale springruiters in de paardenrubrieken BB t/m ZZ.  Publiek is van harte welkom, entree is gratis. Het parcours wordt gebouwd door Rens Wondergem. 

Zaterdag starten de combinaties in de rubrieken BB, B en L. De BB-rubriek is de ideale categorie om de eerste stappen te zetten in de springsport. Er worden proeven gereden over een eenvoudiger parcours. Voor de BB heeft de deelnemende combinatie geen KNHS startkaart nodig. In de B rubriek is de hoogte 1 meter en worden de deelnemers door een jury beoordeeld op de rijstijl, de strafbalken tellen uiteraard mee. We eindigen zaterdag met een eerste L rubriek vanaf een hoogte van 1.10m. 

Zondag ochtend start de L vanaf een hoogte van 1.10m. Vervolgens de M rubriek, daar staan de hindernissen op 1.20m en in de Z rubriek wordt over een hoogte van 1.30 m gesprongen. We eindigen Outdoor Kralingen met de klasse ZZ, met maximale hoogte van 1.35m. Het inspringen vindt plaats in de nieuwe Dura Vermeer inspringpiste in het bos. 

Ook voor lekker eten en drinken ben je bij Outdoor Kralingen aan het juiste adres. Het team van Ron Koebrugge verzorgt drankjes en snacks. 

Kijk voor meer informatie op info www.startlijsten.nl of geef je op via springen.jockeyclub@gmail.com 

 

Outdoor Kralingen zoekt vrijwilligers
Ruim 35 vrijwilligers helpen elke editie mee om Outdoor Kralingen tot een succes te maken. Ook dit jaar is de organisatie op zoek naar ringmeesters, schrijvers, omroepers, vliegende keepers en parcourshulp. Wil jij de nationale springsport van dichtbij mee maken en een bijdrage leveren aan dit prachtige concours. Meld je dan aan als vrijwilliger!
Opgeven als vrijwilligers kan via: springen.jockeyclub@gmail.com of bij Demi van Nikkelen Kuijper. 

Share This Story, Choose Your Platform!