Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Pubquiz 2020!

2020 was een bijzonder jaar! Een pandemie met een intelligente lockdown, evenementen werden veelvuldig geannuleerd, de horeca ging af en toe dicht en Donald Trump verloor de presidentsverkiezingen in de VS, al moet hij daar zelf nog even aan wennen. En er gebeurde nog zo veel meer!

Genoeg stof dus om, na de leuke pubquiz over het Songfestival in mei, weer een spannende pubquiz te houden. Omdat wij helaas nog niet bijeen kunnen komen in de Sociëteit, organiseert de Sociëteitscommissie op zaterdag 12 december 2020 om 17.00 een digitale pubquiz met als thema 2020!

Om mee te doen, meld u aan op het e-mailadres lockdownpubquiz@gmail.com. U zult dan instructies krijgen hoe mee te doen. Maar let op, er zijn slechts 99 plaatsen beschikbaar! Wie het eerst komt, het eerst quizt.

Meedoen mag individueel of in teamverband, uiteraard met inachtneming van de geldende Coronamaatregelen. Dus geef u snel op en ga er zaterdag 12 december 2020 met een hapje en een drankje voor zitten en test uw kennis over het afgelopen jaar! Wat kunt u winnen? Naast veel eer uiteraard, gratis toegang tot het eerste fysieke evenement van de Sociëteitscommissie in 2021.

We hopen u in groten getale digitaal te treffen.

Met vriendelijke groet,
De Sociëteitscommissie

 

Ga naar de bovenkant