Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Voorjaar in Kralingen

22 april 2017 - 23 april 2017

Op zaterdag 22 en zondag 23 april vindt het KNHS springconcours Voorjaar Kralingen plaats. Op het terrein van de Rotterdamsche Manège strijden de springruiters om het eremetaal in de pony- en paardenrubrieken BB tot en met ZZ. Zowel bij de pony’s als bij de paarden komen Jockey Club spring talenten en instructeur Jeroen Heijmans in actie.

Zaterdag starten de ponyruiters in de rubrieken B tot en met Z.  De dag wordt afgesloten door springruiters in de BB impulsrubriek.  Via deze rubriek kun je rustig kennismaken met de springsport en op een leuke, ongedwongen manier meer ervaring opdoen. De beoordeling vindt plaats op dezelfde wijze als in de reguliere klasse B en er gelden ook dezelfde reglementaire bepalingen als de klasse B. Om mee te doen aan een BB impulsrubriek hoef je geen startpas te hebben of lid van een vereniging te zijn. Wel moet je lid zijn van de KNHS.

Zondagochtend starten we met de paarden in de B rubriek. Deze klasse wordt door een jury beoordeeld op de rijstijl en de strafbalken tellen uiteraard mee. De hindernissen staan op een hoogte van 1 meter. De zondagmiddag staat in het teken van de L (1.10), M (1.20) en Z (1.30), en gaat het om een foutloze ronde en snelle tijd. Inschrijven voor Voorjaar in Kralingen kan via www.startlijsten.nl

Gegevens

Begin:
22 april 2017
Einde:
23 april 2017
Evenement Tags:
, , ,
Website:
www.startlijsten.nl