Jeugdbestuur en Jeugdcommissie

Circa eens per maand komen het jeugdbestuur met de jeugdcommissie (volwassenen) samen en vergaderen over wedstrijden de en andere activiteiten.

Samenstelling jeugdbestuur:

Lisalotte den Hertog, voorzitter

Bente Dijkshoorn

Noa de Haan

Ylva van der Kooij

Annemijn Kröner

Vesper Dirkse

Annabelle Bouwman

Lina Harika

Even voorstellen!

Lisalotte den Hertog

Hoi, ik ben Lisalotte den Hertog. Ik zit al bijna een jaar in het jeugdbestuur en ben sinds december 2023 de voorzitter. Ik rij al 10 jaar paard op de Rotterdamsche manege. Samen met mijn moeder heb ik een eigen paard genaamd Ignazio. Mijn favoriete manege pony is magic. Het liefst doe ik dressuur maar carrousel vind ik ook heel leuk. Ik zit nu in Havo 4 op het Emmaus college. Het leukste aan in het jeugdbestuur zitten vind ik dat ik samen met de andere meiden help bij activiteiten en wedstrijden. Op die manier leer je de kinderen kennen en kan je ze nieuwe dingen leren. Ook is het altijd heel gezellig met de meiden van het jeugdbestuur en natuurlijk ook de kinderen.


Noa de Haan

Ik ben Noa en ik ben 16 jaar oud. Ik rij nu al 8 jaar en vindt het nog steeds super leuk! Ik rij nu 5 jaar op de Rotterdamse manege in de maandag les en het is dan altijd super gezellig. Naast paardrijden en het jeugdbestuur lees ik ook graag boeken en koken vindt ik ook erg leuk. Mijn lievelingspony is Mickey en mijn lievelingspaard is Drummer. Ik zit pas sinds kort in het jeugdbestuur, maar ik vind het nu al super leuk! Ik kijk al uit naar de aankomende proefjes, driedaagse en natuurlijk het jeugd carrousel!

Annemijn Kröner

Ik ben Annemijn, ik ben 15 jaar oud en ik rij inmiddels al 8 jaar op de Rotterdamse manege. Ik rij op dinsdag met veel plezier in de les van 18:00, en op de donderdagen rij ik mee in het jeugd carrousel team “les petit femmes”.

Als jeugdbestuur vind ik het heel erg leuk om met het team activiteiten te plannen en te organiseren.

Vesper Dirkse
Mijn naam is Vesper Dirkse, Ik ben sinds kort lid van het jeugdbestuur en ik heb er heel veel plezier in. Ik ben 13 jaar oud en ik zit al op paardrijden sinds dat ik zeven ben. Dat betekend dat ik 6 en een half jaar rij. Ik heb altijd bij de Rotterdamsche manege gereden, en ik ben van plan om daar nog zeker een tijd te blijven. Ik ben op de manege op dinsdag, van 18.00 tot 19.00, en op donderdag, ook van 18.00 tot 19.00. Op dinsdag heb ik mijn normale dressuur les. Op donderdag ben ik lid van de Les Petites Femmes samen met Annemijn, Lisalotte en Bente. Tot slot, mijn lievelingspony is Magnum.

Annabelle Bouwman
Hoi, mijn naam is Annabelle. Ik zit in 3 Havo. Ik rij nu ongeveer 3 jaar en vind het heel leuk. Dit jaar is mijn eerste jaar in het jeugdbestuur en ik heb er veel zin in. Ik rijd sinds kort ook bij het carrouselteam van de junioren.

Ylva van der Kooy
Hoi, ik ben Ylva en ik ben 16 jaar oud. Ik rij nu 9 jaar met heel veel plezier bij de Rotterdamsche manege. Elke maandag rij ik in de les op Rose en op vrijdagavond rij ik mee met het junioren carrouselteam. Sinds begin 2023 zit ik bij het jeugdbestuur en ik vind het superleuk om samen met de andere meiden te helpen bij de proefjes, de ponykampjes/ponydagen en andere leuke activiteiten

Lina Harika
Ik ben Lina en ik ben 15 jaar. Ik rij nu 8 jaar. Naast paardrijden speel ik piano. Mijn lievelingspony is Lord en mijn lievelingspaard is Drummer. Ik ben sinds begin 2023 in het jeugdbestuur en ik vind het super leuk en gezellig!

Bente Dijkshoorn
Hallo ik ben Bente Dijkshoorn, ik ben 15 jaar oud en ik zit op het Emmauscollege in 4 Havo. Ik zit sinds 2022 in het jeugdbestuur. Ik heb het daar erg naar me zin.
Ik vind het leuk om met mensen om te gaan en die te helpen. Dat is dan ook de reden dat ik het leuk vond om er in te gaan en natuurlijk omdat ik het leuk vind om met paarden om te gaan!
De jeugdcarrousel is mijn favoriete ‘feestdag’ op de manege, ik vind dat altijd zo gezellig met iedereen en leuk om de uitvoeringen te zien waar iedereen hard voor heeft geoefend.