Wat was het afgelopen zondag gezellig en spannend bij de jaarlijkse clubcarrouselwedstrijden. De spanning was om 12.30 uur te snijden. Zijn de outfits af, de hoofden pelotons fris en fruitig en de paarden klaar voor een paar uur carrousel plezier? De proef bleef geheim tot de laatste seconde. Marcroix beet de spits af en de andere clubs keken toe. Elke club maakte wat foutjes, totdat de heren en dames hun entrée maakten in de binnenmanege. De oudste clubs behaalden een historische zege!

 

Wint een Tijger, Trump, Pinguin, Kuijt of toch een Flamingo?

Marcroix mocht na de overwinning van vorig jaar als eerste starten. De rijbaan veranderde in een jungle vol met tijgers. Door de bomen konden zij het bos soms niet meer zien. De ZOC ging voor voltes in de Kuip en terecht won Feijenoord van 020. Het niveau was hoog en de ZOC eindigde knap op de tweede plek. De Do-club liet op de muziek van Purple Rain ook zien dat zij ware carrousellers zijn en eindigde op een prachtige derde plek. De AntiChambre probeerde een muur te bouwen tussen Mexico en de VS met instructie van Poetin. Echter een Mexicaanse stak toch over naar de VS, waardoor Trump van slag was. De MaandagAvondClub kwamen als ware winnaars binnen, hiervan waren ze zo van onder de indruk dat ze met poedelprijs naar huis gingen. De Woensdagavondclub kwam op tijd uit een WAK, en reden met tien koningpinguins kundig rond. Als laatste kwamen de Vrijdagavondrijclub en DonderdagochtendDamesClub binnen. Na de introductie verwachtte iedereen 16 flamingo’s of was het thema toch flamenco?

Uitslag:
1. Donderdagochtenddames- & Vrijdagavondrijclub

2. ZOC

3. Do-Club

4. AntiChambre

5. WAC

6. Marcroix

7. Maandagavondclub

 

Gin & Tonic cheesecake, what else?

Naast de carrouselprestaties was het zoals ieder jaar ook dé kans om kook- en bakkunsten te tonen tijdens de taartenwedstrijd die de Co-Club ieder jaar tijdens de clubcarrouselwedstrijden organiseert voor een goed doel.  De taartenwedstrijd 2017 is gewonnen door Babette Vermaase met haar Gin & Tonic Cheesecake en Femke Doornbos met de hartige miniquiches. Gefeliciteerd dames!

Voor de opbrengst van ruim 500 euro wordt nog een goede bestemming gekozen.  Suggesties zijn van harte welkom. 

Het was een heerlijke middag, mede door het prachtige weer dat zorgde dat ook het terrasseizoen meteen geopend werd. En natuurlijk met het traditionele Captains Dinner na afloop!