Voor de wedstrijd om de Gouden Golfbal hadden 24 leden, oud-leden en vrienden van de manege zich opgegeven. Op 9 juni regende het de hele ochtend, maar in de middag werd het prima golfweer. De wedstrijdleiding was in handen van Jasper Wehrmeijer. Jasper had de golfers in 8 flights van elk 3 spelers ingedeeld en na de inloop om 17.00 uur ging de eerste flight van start. Hierna kon elke 8 minuten de volgende flight afslaan. Iedereen liep een stablefort kaart op basis van de eigen handicap.

Bij terugkomst op het terras kregen alle spelers een drankje en en bitterbal en werden de ervaringen van het spel gedeeld. Terwijl de score werd berekend ging de BBQ van start.  Omdat het lekkker weer was aten we op het terras. Ook waren er wat vrienden aangeschoven die niet golfden. Zo werd het een gezellige avond met een een bont gezelschap.

De prijsuitreiking was erg leuk, omdat er voor iedereen een prijs was, hele mooie prijzen dit keer, met dank aan de sponsors. Sabine Roër won de Gouden Golfbal en koos voor een mooie boekenset!

Het begon al donker te worden toen iedereen  weer richting huis ging en kon terugkijken op een mooie golfwedstrijd.