Home > Nieuws > Wedstrijdverslag 11 november, dressuur

Wedstrijdverslag 11 november, dressuur

op november 12 | in Nieuws

Terwijl het zuiden van ons land de 11e van de 11e vierden, vond op 11 november de tweede indoor KNHS-dressuurwedstrijd plaats. In de ochtend verreden de ruiters onder het toeziend oog van de heer Ravensteyn de Z- en M-proeven. De dag begon met de gecombineerde klasse Z1/Z2. Leonie Verdoold wist met Siebenstein tweemaal een oranje rozet in de wacht te slepen samen met twee winstpunten. Elena de Keijzer reed ook twee nette proeven en werd beloond met twee winstpunten. Carla Vergeer ging ook naar huis met een winstpunt. In de gecombineerde M1/M2 reed Evelien twee sterke proeven. Voor haar twee proeven met Bernice ontving zij een oranje en een rode rozet en twee winstpunten. Liselotte Klerk werd ook beloond met een winstpunt met haar paard Casanova. In de gecombineerde L1/L2 pony-klasse ging Kirsten van Oort naar huis met twee oranje rozetten en twee winstpunten.

‘s Middags waren de L en B-ruiters aan de beurt. Deze klassen werden gejureerd door mevr. aan den Wiel. In de klasse L2 reed Jose Kreukniet met haar G-star naar een eerste plek en werd zij beloond met een oranje rozet en een winstpunt. In de klasse L1/B werden alle deelnemende Jockey Club leden beloond met winstpunten. Zowel Saskia Plate als Petra Verspui ontvingen voor hun sterke proeven met Hues en Davinia vier winstpunten, een rode en een oranje rozet. Suzanne den Dulk wist met Corrie drie winstpunten in de wacht te slepen. Petra Verspui mag hiermee door naar de L1. Ook Frederieke van Breedveld reed twee nette proeven met Celina waarvoor zij twee winstpunten ontving. Marjolein van Ooms ging naar huis met een winstpunt voor haar proeven met Ignazio.

Klik hier om de gehele uitslag te bekijken.

Hartelijk dank ook weer aan alle vrijwilligers die geholpen hebben om deze dag weer succesvol te laten verlopen! De volgende indoorwedstrijd vindt plaats op 16 december. Tot dan!

Pin It

gerelateerd artikelen

Reacties zijn gesloten.

« »