Home > Nieuws > Gekwalificeerd voor CHIO Zuid-Holland Cup dressuur

Gekwalificeerd voor CHIO Zuid-Holland Cup dressuur

op mei 29 | in Nieuws, Overig nieuws

Op 1e en 2e Pinksterdag is traditiegetrouw de selectie voor de CHIO Zuid Holland Cup dressuur gereden. 40 verenigingen streden met hun teams om de 7 plekken die beschikbaar zijn voor de halve finale die gereden wordt op zondag 24 juni tijdens het CHIO Rotterdam. De eerste drie teams gaan door naar de finale. 

Het is geweldig dat deze wedstrijd zo’n succes is. Als achtergrond is het leuk te weten dat de wedstrijd zelf is opgezet door ons lid Fleur Lebouille-Korner. Fleur  heeft het idee voor deze wedstrijd ontwikkeld bij het maken van haar afstudeeropdracht aan de HES, doel was Zuid Holland meer te betrekken bij het CHIO Rotterdam, de 1e wedstrijd vond plaats in 2002. Fleur zelf was altijd zeer actief in de vereniging onder meer als lid dressuur commissie en  wedstrijdcommissaris. Later is het CHIO-de organisatie van de wedstrijd op zich gaan nemen. De animo blijft groot voor deze wedstrijd!

Het team van de Jockey Club (Doménique Dieges met Casanova, Charlotte van Gulik met Sonet/Sydney, Leonie Verdoold met Siebenstein en Marie Kleinepier met Floret) hebben een mooie 5e plaats hebben behaald. Zij werden begeleid door Els Opschoor en in het voortraject zijn er ook twee clinics gegeven door Mathie Boomaars. De lessen van Els worden voortgezet en in de week van 12 juni wordt er nog een clinic gegeven door Mathie Boomaars. 

We hopen op veel supporters.

Pin It

gerelateerd artikelen

Reacties zijn gesloten.

« »