Ruim 500 KNHS combinaties hebben deelgenomen aan de afgelopen najaarseditie van Outdoor Kralingen. Pony’s en paarden, van 0.60m t/m 1.40m, een oefenparcours, Hors Concours of deelname voor het echie…. Alles was mogelijk het afgelopen weekend en daar is ook volop gebruik van gemaakt. Sommige combinaties reden in een heerlijk zonnetje en sommige in de stromende regen. Maar iedereen had het naar de zin en dat is toch het allerbelangrijkste.

De Rotterdamsche Manège werd tijdens de wedstrijd vertegenwoordigd door Ellenoor Kortmann, Saskia Plate, Stephanie van den Bosch, Isabella Kransen en Willemijn de Mooij en Wendy van Reedt Dortland was met Bobby Chin te bewonderen in het oefenparcours. Iedereen kwam keurig rond en Saskia viel zelfs in de prijzen. Ook hebben we de nodige oud-Jockey Club leden in actie gezien. Alle uitslagen vind je op equicompetition.nl

Maar waar we misschien wel het meeste trots op mogen zijn is de enorme inzet van alle vrijwilligers (lees leden van onze vereniging) die zich hebben ingezet. Er is flink gesjouwd, gesleept, geharkt, geringmeesterd, omgeroepen, uitslagen ingevoerd, voor officials gezorgd, gefotografeerd, etc. Richard Paling had een compleet food court ingericht, toen mensen eenmaal de poffertjes ontdekt hadden stonden ze ervoor in de rij. En alle leden hebben zich als een waardig gastheer of gastvrouw gedragen, trailers van de leden maakten plaats voor de trailers en vrachtwagens van de deelnemers en vrijwel iedereen parkeerde netjes de auto buiten het terrein. Dank aan iedereen, we hebben samen de Rotterdamsche Manège van haar beste kant gepresenteerd!

En last but not least mede dankzij sponsoren Seducci, Agterberg BV, Epplejeck, Van der Smit Aanhangwagens, Vente Paardenvoeding, Hoefsmid Piet Barendrecht en Kooijman Licht & Geluid is Outdoor Kralingen 2023 gerealiseerd.

Op naar de 2024 edities, onder voorbehoud op 6 en 7 april en 20-21-22 september. Zet het vast in de agenda, je bent weer van harte welkom, als deelnemer, vrijwilliger of toeschouwer!

photo credits: Nils Boeser