Home > Nieuws > Inschrijvingen voor de TTC Zuid-Holland selecties stromen binnen

Inschrijvingen voor de TTC Zuid-Holland selecties stromen binnen

op april 14 | in Nieuws

De aanmeldingen voor de TTC springen en dressuur 2017 stromen binnen.  Vorige week hebben jonge Zuid-Hollandse dressuur en springtalenten een uitnodiging ontvangen voor de selectiedagen.

Het TTC dressuurprogramma richt zich op jeugdige dressuurruiters  tussen de 12 en 21 jaar vanaf M1-niveau. Het TTC springprogramma richt zich springruiters tussen de 12 en 21 jaar vanaf L-niveau.  Daarnaast komen zeer jonge dressuur talenten in aanmerking voor het beloftenprogramma, bedoeld voor ruitertjes vanaf L-niveau tussen 8 en 12 jaar.

Startlijst Beloften 2017V3

Let op: De selectie voor het TTC Beloften plan zal plaatsvinden in Heerjansdam op de accommodatie van de Develruiters, Molenwei 3, Heerjansdam.

TTC Zuid-Holland

TTC Zuid-Holland heeft net als Academy Bartels, Dressuurstal van Baalen en Lips Stables (eventing) de officiële KNHS Talenten Training Centrum-status.  Het doel van het TTC  Zuid-Holland is om talentvolle paardensporters zoals beloften en nationale talenten zo goed mogelijk te begeleiden en door te laten stromen naar de (inter)nationale kaders.  In het Talentenplan wordt aandacht besteed aan wedstrijdtraining en mental coaching, maar ook aan onderwerpen zoals paardenwelzijn, veiligheid van de sport, fitheid van ruiter en paard en nog vele andere onderwerpen.

 

Trainers

Edwin Hoogenraat  (bondscoach pony’s) en Richard Kapteyn  hebben beide veel ervaring in het trainen van jeugdige combinaties, zij verzorgen komend jaar de springtrainingen. Voor de dressuur vormen Barbara Koot, Bob Tenwolde en Mathie Boomaars het trainersteam.

Kom je in aanmerking en heb je nog geen uitnodiging ontvangen stuur dan een mail naar: ttc@jockeyclub.nl

Pin It

gerelateerd artikelen

Reacties zijn gesloten.

« »