Op zaterdag 19 november a.s. vindt vanaf 17.00 uur weer het jeugdcarrousel plaats. De titel is “Rewind, de highlights van het jeugdcarrousel door de jaren heen”.

Alle kinderen worden rond 14.30 al verwacht voor schminken en verkleden. Iedere groep krijgt daar te zijner tijd apart bericht over, ook over de basiskleding die iedereen aan moet (welke kleur rijbroek, welk kleur shirt (lange mouwen), welke kleur handschoenen; alles is wit of zwart).

Deelname
We gaan ervan uit dat iedereen meedoet met het jeugdcarrousel. Kan je/uw kind niet, geef dit dan zo snel mogelijk (uiterlijk laatste week oktober) door bij de instructeur.

Generale repetitie, zondag 13 november
Op zondag 13 november a.s. is de generale repetitie voor het jeugdcarrousel. Dit begint om 9.30 uur en duurt tot ongeveer 12.00 uur. U kunt uw kind weer mee naar huis nemen zodra haar/zijn groep is geweest.

Begeleiders gezocht voor carrouselgroepen
We zoeken nog ouders die willen helpen om de groepen te begeleiden voor en tijdens de uitvoering. U kunt zich opgeven via renzewens@hotmail.com.

Sponsors
We zoeken nog sponsors. Wilt u een financiële bijdrage doen voor dit mooie evenement, stuur dan een mail naar martinestokman@hotmail.com.
Wilt u sponsoren in natura met een leuke prijs voor de loterij dan kan dat uiteraard ook. Laat u dat dan ook even weten aan Martine?