Wil jij net als onze NL dressuurruiters schitteren op het CHIO-terrein?
Schrijf je dan nu snel in voor de dressuurwedstrijd van zondag 18 juli – klassen B t/m ZZL. Inschrijven kan via startlijsten.nl.

KNHS dressuurwedstrijd georganiseerd door de Jockey Club op de Rotterdamsche Manege voor de klassen B t/m ZZL voor paarden en pony’s (pony’s geen ZZL). Outdoor wedstrijd. 

Inschrijven via startlijsten.nl vanaf 12 juni (niet via mijnknhs.nl). Niet mogelijk om voor 1 proef in te schrijven. Startlijst wordt een week van tevoren gepubliceerd via startlijsten.nl en is dan te vinden onder ‘vraagprogramma’s’. Kort voor de wedstrijd wordt een definitieve startlijst gepubliceerd via startlijsten.nl onder ‘startlijsten’.  

Er wordt gestart met de klasse ZZL. Klasse ZZL en Z rijden los in een 30 x 90 baan met Agterberg bodem. Losrijden klasse B t/m M en wedstrijd vindt plaats in de Rotterdampiste (ook Agterberg bodem). Wedstrijd duurt de hele dag (9:00-18:00).  

Contact via dressuur@jockeyclub.nl. Kosteloos afmelden tot 12 juli, daarna is inschrijfgeld verschuldigd. Startgeld bedraagt 12,50€ per proef voor paarden en 10€ per proef voor pony’s. Prijzen zijn kunst- of gebruiksvoorwerpen.