Home > Nieuws > Les Petites Femmes toch naar NK Carrousel 2017

Les Petites Femmes toch naar NK Carrousel 2017

op mei 12 | in Nieuws

Omdat vanwege een Droes-uitbraak de pony’s en paarden van de Rotterdamsche Manege niet van stal mogen leek het erop dat het team Les Petites Femmes niet zouden kunnen meedoen aan het NK Carrousel. De teleurstelling was groot bij de 16 meiden die afgelopen maanden keihard getraind hadden.

Wat waren ze blij met het aanbod van Antoinette Diks van Manege Hillegersberg om op hun pony’s in Hillegersberg te mogen komen trainen gisterenavond. Natuurlijk was het spannend omdat iedereen op een onbekende pony moest rijden maar het was vooral ook leerzaam, leuk en gezellig.

“Toen ik hoorde van de pech van het team van de Rotterdamsche heb ik geen moment getwijfeld,” zegt Antoinette Diks. “Ik kan me de teleurstelling van de meiden zo goed voorstellen, je werkt maandenlang naar iets toe en dan is het verschrikkelijk als zoiets gebeurt. Het was super om te zien hoe de teamspirit gisteren tijdens de training weer helemaal terug was. Zo hoort het naar mijn mening….  iedereen moet plezier in carrousel rijden hebben. En door als manegebedrijven elkaar een beetje te helpen kunnen we onze bijdragen leveren aan de verbroedering in onze sport.”

“Wij zijn zo ontzettend blij, natuurlijk met de mogelijkheid dat we nu en op 21 mei op de pony’s van Hillegersberg mogen rijden, maar ook met alle tips die we tijdens het oefenen van Antoinette kregen,” zegt Monique Dijkshoorn, commandant van Les Petites Femmes. “Het zelfvertrouwen is weer terug in het team, we gaan ervoor op 21 mei in Woudenberg!”

Pin It

gerelateerd artikelen

Reacties zijn gesloten.

« »