Dag 3

Alweer de laatste dag van deze voorjaarsinstructie 3-daagse. Natuurlijk zijn we de dag weer begonnen met een poetsbeurt. En omdat de zon lekker scheen hebben we weer buiten gereden. Toen hebben we van de pannenkoeken gesmuld. Meteen daarna deden we een balkendans, dat is een stoelendans met de pony’s en balkjes. En ook een estafette. Tot slot hebben we de pony’s versierd, zien ze er niet feestelijk uit? Oh ja, we hebben ook nog zonder zadel gereden… ’t Was een top 3-daagse!

Dag 2

Na een grondige poetsbeurt vanmorgen zijn we heerlijk gaan rijden. Daarbij hebben we Cross Challenge oefeningen gedaan. Door het slechte weer konden we jammergenoeg niet veel buiten doen.  Toen hebben we alle hoofdstellen van de paarden en van de pony’s mooi schoongemaakt en ingevet.
Na de lunch zijn we verder gegaan met de Cross Challenge oefeningen en hebben we nog een sprongetje kunnen maken. We hebben de middag afgesloten met een echte manege paarden bingo.

Dag 1

Vandaag met dit prachtige weer hebben we natuurlijk als een gek pony’s gepoetst. Wat waren ze vies uit de natte paddock gekomen…. Daarna hebben we gereden en oh wat waren ze braaf……We hebben Dallas en Magic gelongeerd, daarna hebben we getekend en een quiz gedaan ‘wie ben ik’? Iedereen moest raden welke pony er op je hoofd geplakt was……… ’n Groot succes dankzij Lieve en Livia….. Toen hebben we heerlijk gegeten ! Na het middagdutje zijn we de andere pony’s gaan poetsen en daarmee zijn we in het bos tussen de omgewaaide bomen door geslalomd……. Ook dat verliep zonder problemen … Toen hebben we Micky en Melbourne gewassen en hen in de zon laten drogen…… en tot slot nog een spelletje gedaan……. Nu zijn we moe!!!!! Tot morgen iedereen….