LUSTRUM ACCESSOIRES

Geweldig hoeveel mensen een das, vlinderstrik en bretels hebben besteld! Hartelijk dank aan de leden hartelijk voor het getoonde enthousiasme! De zijden stof wordt inmiddels geweven in China, daarna wordt er in Duitsland iets mooi van gemaakt; tot de voltooiing van deze prachtige Lustrum-accessoires is nog een week of vier nodig. Praktische info volgt zodra de dassen, strikken en bretels binnen zijn.

De lustrumcommissie dankt ook een ieder die interesse heeft getoond voor een sjaal, er was echter niet voldoende animo voor om een aparte stof te laten weven (i.v.m. de afname van een minimaal aantal meters). Hierdoor kan de vervaardiging van de sjaal op dit moment helaas niet doorgaan.

 

LUSTRUMPOLO’S

Speciaal voor de zomer: een polo in zwart, wit of rood met het lustrumlogo op de borst en vermelding op de mouw van het gedenkwaardige aantal jaren ‘180’.

Voor de dames is er een damesmodel in de kleuren rood en wit, het herenmodel is verkrijgbaar in de kleur zwart. Uiteraard kunt u alle drie de kleuren bestellen! De polo is gemaakt van een mix van katoen en kunststof, voor maximaal behoud van vorm en kleur. De polo’s zijn te bestellen van maat XS tot 5XL. De prijs per stuk is EUR 29,95.

Natuurlijk kunt u de polo’s van tevoren passen, in de Sociëteit of in de bestuurskamer, pasmodellen zijn beschikbaar tot de maat XL.

Naast de entree van de Sociëteit hangt de intekenlijst waarop u uw interesse kenbaar kunt maken; de sluitingsdatum voor inschrijving is zaterdag 10 juni. Daarna worden de polo’s besteld.

Uiteraard houdt de lustrumcommissie zich met nog een aantal andere zaken bezig, daarover volgende keer meer!