Traditiegetrouw organiseert de springcommissie op de donderdag voor het 2 daags springconcours Outdoor Kralingen een onderlinge wedstrijd. Voor de deelnemers een mooie kans om het parcours te verkennen, voor hun deelname aan het officiële concours.

Met in totaal 11 deelnemers werd er in 2 groepen gestart. In de 1e groep (tot 1 meter) ging Myron Meijerink (Zarino)aan de leiding en kaapte het roze overwinningslint weg voor de neus van Edwin Visser (Ronco) Zij waren beiden foutloos, maar Zarino zette een snellere tijd neer. Jeffrey Blok (Dynamite) werd 3e met 1 balkje en was trager in het parcours. Mieke Mos kreeg Rock helaas niet op gang en aan het springen – zijn moest na 3 weigeringen de ring verlaten. Wendy Dortland startte HC en reed een nette 90 cm ronde met Bobby Chin.

In de 2e groep (vanaf 1 meter) reden de jonge routiniers Isabelle en Carlijn Roepel mee op resp. Breitling en Stakkato. Isabelle Roepel was foutloos en bovendien het snelst en werd daarmee 1e, Carlijn had helaas een balkje en was net even trager en werd 2e. De derde plaats was voor Demi v Nikkelen Kuijper (Ariana) zij sprong een 120 parcours en had helaas 1 balkje.

Willemijn kwam met FBI halverwege het parcours lelijk ten val en moesten de ring verlaten. Na onderzoek bleek Willemijn een hersenschudding te hebben, maar gelukkig gaat het inmiddels beter met haar en zien we haar al weer rondlopen.

Noortje van Gulik (Faloma B) die daarvoor een foutloze 120 oefenronde reed, heeft samen met Willemijn de ring verlaten en heeft afgegroet voor het wedstrijdrondje.