Dassen en strikken
Vorige week zijn de dassen en strikken geleverd: de strikken zijn strak en de dassen zeker geen strop! Het zijn prachtige accessoires geworden waarop het Out of the Box logo op subtiele wijze is verwerkt. Een mooi aandenken aan dit 36e lustrum!

Hoe komt u in het bezit van uw lustrumdas of –strik? Na betaling van de factuur kunt u de bestelde artikelen ophalen bij Marion Boersma. U kunt ook contact met Marion opnemen om de artikelen buiten kantooruren op te halen, zij legt ze dan voor u klaar (plek in overleg). Ten slotte kunt u de artikelen ook tijdens kantooruren bij Marion ophalen tegen contante betaling, graag gepast. Tijdens het CHIO Rotterdam zijn diverse leden dan ook al gesignaleerd met een Out of the Box lustrumdas of –strik!

Mocht u er spijt van hebben geen bestelling geplaatst te hebben, er zijn nog enkele dassen en strikken te verkrijgen voor EUR 25 per stuk. Uw interesse kunt u kenbaar maken via Marion Boersma via info@jockeyclub.nl

 

Bretels

De lustrumbretels zijn nog in de maak, verwachting is dat deze half juli geleverd worden. Bericht hierover volgt nog als ook een separate nota.

 

Polo’s

U heeft ze al kunnen bewonderen: de stalmedewerkers en de instructie zijn al in het bezit van een prachtige lustrumpolo met Out of the Box logo en ‘180’ jaar op de mouw. De leden hebben hun keus, naast de kleuren rood, wit en zwart, laten vallen op de kleuren onder andere blauw, grafiet en paars. De polo’s voor de leden worden nu besteld en eind juli geleverd. Praktische informatie hierover volgt.

Ook voor de polo’s geldt dat u ze nog kunt nabestellen, informatie over model, kleur en maat kunt u hier vinden. De prijs na de reguliere bestelperiode is EUR 34,95 per stuk.