Op zaterdag 11 en zondag 12 september a.s. zullen in de CHIO Rotterdam-piste op het terrein van de Rotterdamsche Manège honderden paardencombinaties hun beste beentje voorzetten. De all weatherbodem en de ambiance in het Kralingse Bos bieden  deelnemers een unieke ervaring! En zijn een garantie voor successen, getuige de recente CHIO-overwinningen van Sanne Thijssen, en de Nederlandse spring- en dressuurequipes.

Op zaterdag 11 september starten we met de klassen L t/m 1.40m. De zondag is komen de combinaties in de klassen BB t/m ZZ in actie. Parcoursbouwer Rens Wondergem (ook actief tijdens het CHIO Rotterdam) kent de piste als geen ander, dus je kunt er op rekenen dat hij ook voor alle rubrieken van Outdoor Kralingen prachtige parcoursen zal neer zetten.

Programma
Zaterdag 11 september (aanvang 8.00 uur)

 1. L – direct op tijd
 2. M – direct op tijd
 3. Z – direct op tijd met winnaars ronde
 4. ZZ – direct op tijd
 5. 40 – klassiek met barrage achteraf

Zondag 12 september (aanvang 8.00 uur)

 1. BB90 – rijstijlrubriek art. 280 lid 5a
 2. B – rijstijlrubriek direct op tijd
 3. L – 2 fasen speciaal
 4. M – direct op tijd met winnaars ronde
 5. Z – 2 fasen speciaal
 6. ZZ – 2 fasen speciaal

Inschrijven uitsluitend via www.equicompetition.nl. Vanzelfsprekend is het programma onder voorbehoud van COVID-maatregelen. Het terrein is zo ingericht dat we deelnemers onder veilige omstandigheden kunnen ontvangen, daarbij houden we ons natuurlijk aan de richtlijnen van het RIVM en de Veiligheidsregio Rijnmond.

Om er een geslaagd weekend van maken zijn we op zoek naar helpende handen. Wil jij de nationale springsport van dichtbij mee maken en een bijdrage leveren aan dit prachtige concours? Meld je dan aan als vrijwilliger!

Graag tot ziens op Outdoor Kralingen 2021!

Bekijk het vraagprogramma