Op  22, 23 en 24 september 2023 september staat de Rotterdamsche Manège weer in het teken van Outdoor Kralingen. Parcoursbouwer Rens Wondergem kent onze piste als geen ander, dus we rekenen erop dat hij voor alle rubrieken van deze KNHS springwedstrijd weer prachtige parcoursen  gaat bouwen. De all weatherbodem en de ambiance in de Rotterdam-piste op het terrein van de Rotterdamsche Manège aan het Kralingse Bos, waar ook jaarlijks het CHIO Rotterdam plaatsvindt, staan garant voor een unieke ervaring.

Programma

Het programma is als volgt:

  • donderdag 21 september: opbouwen parcours vanaf 17 uur
  • vrijdag 22 september: paarden 0.80-1.40 m
  • zaterdag 23 september:  pony’s 0.60 – 1.30 m
  • zaterdag 23 september: aansluitend oefenspringen voor paarden
  • zondag 24 september: paarden 0.80 – 1.35 m
  • aansluitend afbouwen

Vrijwilligers

We verheugen ons op een mooi evenement, maar zoeken nog vrijwilligers. Bij het opbouwen op donderdag vanaf 17 uur, vrijdag, zaterdag of zondag als parcourshulp, omroeper, juryschrijver of ringmeester. Of zondag na afloop bij het afbouwen. We kunnen dit niet organiseren zonder jullie hulp, dus heb je een paar uur over? Laat het ons weten en stuur een mail aan springen.jockeyclub@gmail.com.

Parkeren

We verwachten dat weekend honderden paarden- en ponycombinaties op ons terrein. Dat vraagt flexibiliteit van iedereen. Zo kan er tijdens het evenement niet geparkeerd worden bij de manege. Wij verzoeken Jockey Club-leden te parkeren bij de Gemeentewerf of op de Beatrixlaan.

Om voldoende ruimte te creëren voor alle vrachtwagens en trailers van de deelnemers moeten alle trailers en vrachtwagentjes van leden op donderdag 21 september van het terrein van de Rotterdamsche Manège verwijderd zijn. Achter de stallen en langs de bosmanege kunnen géén trailers of wagentjes geplaatst worden.

Rotterdam is een milieuzone die toegankelijk is voor vrachtauto’s met een emissieklasse 6 of hoger. Voor personen- en bestelauto’s gelden geen restricties.

Informatie

  • Inschrijven en vooraf betalen via equicompetition.nl
  • Deelnemers komen op de startlijst na betaling van het verschuldigde startgeld
  • Bij niet komen opdagen op de wedstrijddag vervalt het startgeld aan de organisatie
  • Deelnemers kunnen niet meer dan 3 paarden per rubriek uitbrengen

De organisatie behoudt zich het recht voor om als gevolg van het aantal aanmeldingen, extreme weersomstandigheden of andere externe factoren het programma aan te passen.

Neem voor meer informatie contact op met  Springcommissie ‘de Jockey Club’,  springen.jockeyclub@gmail.com, 06-82 07 58 46