De voorjaarseditie van Outdoor Kralingen kon door Corona niet doorgaan. Het concours in de klassen BB t/m 1.40 meter vindt op zaterdag 26 en zondag 27 september plaats. Je bent van harte welkom in de prachtige, grote CHIO-piste op het terrein van de Rotterdamsche Manège. De all weatherbodem en de ambiance in het Kralingse Bos bieden een unieke ervaring aan de deelnemers. John Maarse gaat prachtige parcoursen bouwen voor alle rubrieken. Het terrein is zo ingericht dat we deelnemers onder veilige omstandigheden kunnen ontvangen, daarbij houden we ons natuurlijk aan de richtlijnen van het RIVM en de Veiligheidsregio Rijnmond.

Schrijf je in via www.equicompetition.nl

Oefenparcours
Vrijdag 25 september is er ruimte om een oefenparcours te rijden op het terrein aan de Kralingseweg. Meer informatie en aanmelden: https://www.equicompetition.nl/public/match/5e7e3444bd2f400017a393f9

Concours
Op zaterdag 26 september is de ochtend gereserveerd voor de ponyruiters in de rubrieken B tot en met ZZ . De middag staat in het teken van de paarden met de BB90, B en L rubriek.

Zondagochtend 27 september start Outdoor Kralingen met de L2-fasen special voor paarden. Het programma gaat verder met M, Z, ZZ rubrieken. En als bijzondere afsluiter de 1.40 m rubriek.

Zowel bij de pony’s als bij de paarden komen onder de KNHS startgerechtigden Jockey Club leden en leerlingen van Jockey Club-springinstructeur Jeroen Heijmans in actie.

Vragen?
Voor vragen mail naar springen.jockeyclub@gmail.com of bezoek de website https://www.equicompetition.nl/public/match/5e7e342abd2f400017a393e0