Home > Nieuws > Outdoor Kralingen, najaarseditie 22 en 23 september 2018

Outdoor Kralingen, najaarseditie 22 en 23 september 2018

op september 24 | in Nieuws

We mogen als organisatie terugkijken op een geslaagde editie van OUTDOOR KRALINGEN met in totaal meer dan 300 deelnemers voor  de lagere rubrieken op de zaterdag (BB, B en L 2 fasen special) en zondag waarop de hogere rubrieken aan de start kwamen (L2 Fasen, L-Klassiek, M klassiek, Z en ZZ rubriek). We hadden dit keer, naast verhoogd prijzengeld ook mooie extra prijzen voor de rubriekwinnaars aangeboden door 2 sponsors (Van Rijs en Seducci seamless underwear) t.w. een mooie deken én rijsokken.  Beiden werden zeer gewaardeerd door de winnaars!

Het weer werkte helaas niet mee, m.n. op de zondag bleef het maar regenen. Gelukkig deed de ‘all- weather bodem’ zijn naam eer aan en lag de piste er beide dagen perfect bij.

Parcoursbouwer Rens Wondergem bouwde weer fijn lopende en leerzame parcoursen voor alle rubrieken.

Het weer klaarde eind van de zondagmiddag éven op zodat de prijswinnaars van de Z en ZZ toch nog een ere-ronde over het veld konden rijden mét deken!

Als springcommissie namen we na afloop van de wedstrijd gepast afscheid van dhr. Cor van Soest, als jurylid verzorgde hij tevens stipt de tijdwaarneming. Na 30 jaar vond hij het echter tijd om te stoppen, wij overhandigden hem als dank voor zijn jarenlange inzet een ‘Jockey Club’ Lustrumstropdas.

Rest ons alle vrijwilligers heel hartelijk te bedanken voor hun tomeloze inzet, samen hebben we deze editie tot een succes gemaakt.

Zo ook dank aan onze sponsors: Seducci, Van Rijs, Van Gulik, Boudesteijn Advocatuur, DAP Barging, Vente Veevoeders en hoofdsponsor Breeland- Landrover.

We hopen dat zowel de vrijwilligers als sponsors volgend jaar ook weer van de partij te zijn bij de Voorjaars editie van OUTDOOR KRALINGEN.

Alle uitslagen van OUTDOOR KRALINGEN zijn terug te vinden op: www.concours.nl   en/of via onderstaande link:

https://concours.nl/wedstrijden/index/view/id/1170

 

Pin It

gerelateerd artikelen

Reacties zijn gesloten.

« »