Outdoor Kralingen, Rotterdam Piste

Home > Nieuws > Voorjaarseditie Outdoor Kralingen schuift door naar najaar 2020

Voorjaarseditie Outdoor Kralingen schuift door naar najaar 2020

op maart 24 | in Nieuws, Overig nieuws

De voorjaarseditie van Outdoor Kralingen, die gepland stond voor het weekend van zaterdag 18 en zondag 19 april 2020 kan in verband met de maatregelen ter bestrijding van de uitbraak van het coronavirus geen doorgang vinden. Het sfeervolle concours voor springruiters in de klassen BB t/m 1.40m wordt doorgeschoven naar het najaar en vindt op 26 en 27 september plaats.

De plaats van handeling blijft : de  prachtige, grote Rotterdam-piste op het terrein van de Rotterdamsche Manège, waar (andere jaren) ook het CHIO Rotterdam plaatsvindt. Met de all weatherbodem en de ambiance in het Kralingse Bos wordt de najaarseditie hopelijk weer een unieke ervaring voor de deelnemers. Ook voor de najaarseditie bouwt John Maarse prachtige parcoursen voor de rubrieken BB tot en met 1.40 meter. Schrijf je via www.equicompetition.nl

De Rotterdamsche Manège verwelkomt springruiters in de pony- en paardenrubrieken in de klassen BB tot en met 1.40m.

Zowel bij de pony’s als bij de paarden komen onder de KNHS startgerechtigden  Jockey Club leden en leerlingen van Jockey Club-springinstructeur Jeroen Heijmans in actie.

Vrijdag 25 september is er gelegenheid om een oefenparcours te rijden op het terrein aan de Kralingseweg. Meer informatie en aanmelden.

Op zaterdag 26 september is de ochtend gereserveerd voor de ponyruiters in de rubrieken B tot en met ZZ . De middag staat in het teken van de paarden met de BB90, 2 B-rubrieken en een L rubriek.

Zondagochtend 27 april start Outdoor Kralingen met de L2-fasen rubriek voor paarden. Daarna gaat het programma verder met klassieke M, Z, ZZ rubrieken. Als bijzondere afsluiter staat de 1.40 m rubriek geprogrammeerd waarbij het gaat om een foutloze ronde en snelle tijd.

Iedereen is welkom om de combinaties aan te moedigen en te kijken naar spectaculaire parcoursen. De entree is gratis!

Meer informatie en inschrijven voor Outdoor Kralingen. Voor vragen mail naar springen@jockeyclub.nl

Pin It

gerelateerd artikelen

Reacties zijn gesloten.

« »