Home > Nieuws > Prachtige springsport tijdens Outdoor Kralingen

Prachtige springsport tijdens Outdoor Kralingen

op mei 30 | in Nieuws

Outdoor Kralingen was wederom een succes tijdens Koningsdag en het laatste weekend van april. De regionale ruiters namen hun beste paarden mee naar Rotterdam. Ook vele Jockeyclubleden vielen in de prijzen. Jordy Duijndam ging met de hoofdprijs naar huis, hij mag een weekend rijden in de Range Rover Evogue Cabrio. Deze bijzondere prijs werd aangeboden door Breeland Rotterdam. 

Succes voor de Jockeyclub

Op Koningsdag begon Outdoor Kralingen met de rubriek BB80 en BB90. Ons bestuurslid Inge Reitema reed een prachtige rit tijdens haar wedstrijddebuut en won de BB80. Onze trainert Jeroen Heijmans werd knap tweede met Edame in de L Klassiek met barage. Demi van Nikkelen Kuijper kwam met haar topper G-Lime in de ring, in het sterke M (1.20 meter) deelnemersveld werd zij knap 6e. Ook Willemijn de Mooij en FBI hadden een hele sterke come back. Zij streden om de prijzen in de Z rubriek (1.30 meter), door een tijdfout vielen zij met 1 strafpunt net naast de prijzen. Ons Masterbokaal talent Lianne Korevaar start inmiddels ook Z met haar nieuwe troef Couleur Queen, reed een prachtige rond had helaas 1 balk. Jeroen Heijmans bleef foutloos en eindigde met Gladstone als 6e in de Z rubriek. De resultaten van Outdoor Kralingen tellen als selectie voor de CHIO Zuid-Holland Cup Springen. In dit format worden per selectiewedstrijd, waaronder Outdoor Kralingen, punten toegekend aan de combinaties. Van de selectiewedstrijden tellen de 2 beste resultaten plus het resultaat van de finalewedstrijd voor een startplaats tijdens het CHIO Rotterdam.

Kijk voor de alle uitslagen op www.concours.nl

Grote dank aan alle sponsors en vrijwilligers

Wij willen alle sponsors en vrijwilligers bedanken. Zonder jullie is Outdoor Kralingen niet mogelijk.

Sponsors: Range Rover Breeland Rotterdam, DAP Barging, Hermon Erfgoed, SoGood, Vollebregt aanhangwagens BV, van der Weijden Fourages, van Rijs en van Gullik Groente en Fruit.

Zet alvast 22 en 23 september in uw agenda voor de najaarseditie van Outdoor Kralingen. 

Pin It

gerelateerd artikelen

Reacties zijn gesloten.

« »