In samenwerking met de Wedstrijdcommissie van de regio KNHS Zuid Holland zal tijdens het weekend van 19 en 20 september de Regiokampioenschappen Dressuur (Z1, Z2, ZZL) plaatsvinden op ons mooie terrein.

Tijdens dit weekend zullen 40 combinaties gaan strijden om het regiokampioenschap. Op zaterdag zullen deze 40 combinaties hun proeven rijden waarna de 10 beste combinaties geselecteerd worden voor de finale op zondag. In tegenstelling tot andere jaren, is er dit jaar sprake van een vrije inschrijving. Dit houdt in dat iedereen die in deze klassen startgerechtigd is zich kan aanmelden. Dus wil jij schitteren tijdens de regiokampioenschappen op eigen terrein? Schroom dan niet en schrijf je in! De inschrijving opent op zaterdag 1 augustus vanaf 0.00 uur a.s., inschrijven kan via mijnKNHS.nl.

Let op er zijn 40 plaatsen en vol=vol. De overige combinaties worden op de wachtlijst geplaatst.

Tijdens dit weekend zullen we ook op zoek zijn naar wat vrijwilligers die willen helpen om de organisatie in goede banen te laten leiden.  Lijkt het je leuk om mee te helpen? Meld je dan vast aan door een mail te sturen naar wedstrijdcommissaris@jockeyclub.nl