Outdoor Kralingen was een succes afgelopen weekend. Het was prachtig weer en vele Jockeyclubleden hadden prijs in het sterke deelnemersveld. Zaterdag en zondag streden bijna 300 springruiters om het eremetaal in de paardenrubrieken BB tot en met ZZ.

Myron Meijerink wint tijdens springdebuut

Zaterdag begon Outdoor Kralingen met de rubriek BB 80 (80 cm). Jockeyclubleden Myron Meijerink met Zarino en Roos Bikker op Eriana reden beiden twee sterke parcoursen. Myron werd met Sanne Lansbergen gedeeld eerste. Helaas had Roos een pechbalkje waardoor ze op de tiende plek eindigde, anders was Roos met haar hoge stijlpunten met een oranje rozet naar huis gegaan. Wendy van Reedt Dortland werd vierde met haar Bobby Chin in de rubriek BB 90 (90 cm).

Eline Beekman knap tweede in een sterk deelnemersveld

In de 1 meter rubriek reed Eline Beekman ijzersterk met Cicero. Ze waren foutloos in het parcours en de barrage met een zeer snelle tijd goed voor de tweede plaats. Edwin Visser had met Ronco helaas twee balken in de barrage en eindige op de elfde plek.

Prijs voor Noortje van Gulik en Demi van Nikkelen Kuijper in de L en M

TTC Talent Demi van Nikkelen Kuijper reed met haar nieuwe topper G-Lime naar een prachtige zevende plek in de eerste L rubriek (1.10 meter). Na een rustperiode verschenen Noortje van Gulik en Faloma succesvol aan de start, zij waren foutloos mochten met de tiende plek ook de ereronde rijden. Demi verscheen met haar andere topper Ariane B in de M rubriek (1.20 meter) waar zij vierde werden van de 46 deelnemers.

Boy Adrian van Gelderen wint de Z en ZZ rubrieken

De vriend van Gina van Dam, Boy Adrian van Gelderen  zegevierde zowel in de Z en ZZ rubriek. In de hoogste klassen gaat hij met de oranje linten naar huis.

Vrijwilligers en sponsors bedankt

De organisatie bedankt de ruim 30 vrijwilligers en trouwe sponsors die zich hebben ingezet voor een succesvol Outdoor Kralingen.

Bekijk de volledige uitslag van Outdoor Kralingen