Home > Nieuws > Toch Grand Prix op ons terrein

Toch Grand Prix op ons terrein

op juni 23 | in Nieuws, Overig nieuws

Dit jaar geen CHIO, maar afgelopen donderdag 18 juni leek het er even wel op! 19 Grand Prix ruiters reden in alle rust, zonder publiek met wel voor de camera’s, hun dressuurproeven. Wie toevallig aanwezig was, heeft het kunnen zien. Verder bleef men niet langer op ons terrein, dan nodig. Via de achteruitgang vertrokken ruiters en paarden direct na hun proef.

Dit alles was ook dankzij de Springclub en de Woensdagavond Club. De Springclub had op dinsdagavond de mooie springtuin opgeruimd. Maar de extra credits gaan toch wel naar de Woensdagavond club. Zij hebben nog laat in de avond en in de stromende regen, het veld verder leeg gemaakt!

Vanaf 6 uur in de ochtend was de organisatie in de weer geweest om de professionele dressuurring, inclusief decoratief kunstgras en sponsoruitingen op te bouwen. En in de loop van de middag was het hele veld weer leeg, alsof er niets was gebeurd.

Voor wie het helemaal wil zien: de uitzending van de Grand Prix Challenge vindt plaats op 18 en 19 juli a.s. via de website van het CHIO en op de TV- en online kanalen van Horse and Country TV.

Pin It

gerelateerd artikelen

Reacties zijn gesloten.

« »