In samenwerking met de KNHS en Talenten Trainings Centrum (TTC) Zuid-Holland biedt de Rotterdamsche Manege “De Jockey Club” aanstormend dressuurtalent de unieke mogelijkheid om een kort trainingsprogramma te volgen bij de topcoaches Bob Tenwolde en Barbara Koot. Het programma bestaat uit twee dressuurtrainingen en een theorie middag. Doel is om jonge veelbelovende ruiters nog eerder te ontdekken en hen je tijdens de lessen kennis en tips mee te geven. Het beloften programma loopt vooruit op het TTC talentontwikkelingprogramma. De selectie dag voor dit beloften programma vindt plaats op 16 augustus a.s. en is voor dressuurcombinaties die al gestart zijn op L niveau of L startgerechtigd zijn met een pony of paard tussen de 8 en 12 jaar.

TTC trainers Barbara Koot en Bob ten Wolde selecteren deze dressuurbeloften en verzorgen de praktijk- en theorietrainingen waaraan de geselecteerde combinaties in augustus en september mogen deelnemen.

Het beloften programma is een uitbreiding van de talentontwikkelingsactiviteiten van het TTC Zuid-Holland dat al programma’s heeft voor dressuur- en springtalenten tussen 12 en 21 jaar. De missie van TTC Zuid-Holland is om de talenten zodanig te verbeteren, dat zij uiteindelijk doorstromen naar het Rabo Talentenplan en op Nederlandse en Europese kampioenschappen voor de jeugd gaan deelnemen en presteren. Het TTC programma op de Rotterdamsche Manège wordt ondersteund door Rotterdam Topsport en de KNHS.