Home > Nieuws > Uitslag KNHS dressuurwedstrijd zondag 12 augustus

Uitslag KNHS dressuurwedstrijd zondag 12 augustus

op augustus 13 | in Nieuws

Op zondag 12 augustus werd er weer een KNHS outdoor dressuurwedstrijd verreden. Dankzij de inzet van de vele vrijwilligers lagen de rijbanen er weer prachtig bij en verliep de wedstrijd op rolletjes. Iedereen hartelijk dank voor alle hulp op zaterdag en zondag!

In de ochtend verreden de ruiters onder toeziend oog van de heer Jansen en mevrouw Hoogenboom-van der Wal de Z- en M-proeven. In de gecombineerde klasse Z2 en Z1 klasse wisten alle deelnemende Jockey Club leden winstenpunten te behalen. Elena de Keijzer eindigde met Grandstar op en mooie tweede plaats en wist twee winstenpunten te bemachtigen. Babette Vermaase werd voor haar proef met Annabel beloond met één winstpunt en een witte rozet. Ook Laurenza Broere wist met Expresso één winstpunt in de wacht te slepen.

In de gecombineerde klasse M2 en M1 vielen weinig winstpunten. De bewolkte Hollandse zomerochtend had inmiddels plaatsgemaakt voor de warme zon waardoor de temperatuur aardig was opgelopen, en liep bij menig paard en ruiter het zweet over de rug.

’s Middags werden de klasse L2, L1 en B gejureerd door mevrouw Schaeffer–Smeets en mevrouw van der Pol. In de L2 klasse wisten zowel Nienke Niemeijer als Evelien van Oostrom winstpunten te behalen. Nienke Niemeijer reed twee keurige proeven met Anthos wat resulteerde in 3 winstpunten en een mooie tweede plaats. Ook Evelien van Oostrom wist met Bernice twee winstpunten in de wacht te slepen. Kirsten Oort ontving twee keer een oranje rozet in de klasse L2-D-pony’s. In de gecombineerde L1/B-klasse paarden viel Mercedes Heumer met Cupido in de prijzen met een mooie tweede plaats inclusief twee winstpunten. Frederieke Breedveld–Willekens kreeg met haar Celina ook één winstpunt voor een nette proef. Kijk hier voor de uitslag

De volgende wedstrijd is de tweedaagse outdoorwedstrijd die plaatsvindt op 8 en 9 september a.s. Inschrijven is mogelijk via startlijsten.nl.
Tot dan!
Pin It

gerelateerd artikelen

Reacties zijn gesloten.

« »