In de gecombineerde B/L1 klasse werden  de tweede hoogste dagscores behaald door Bianca Hoogendijk en Alcatraz die twee keer eerste werden. Ook Rianne Groffen en Brooklyn zijn niet te stoppen en ze reed met twee mooie winstpunten naar twee tweede plaatsen. En ook de eerste winstpunten van Inge Reitema tijdens de vorige wedstrijd waren geen toevalstreffers, want nu reed ze met  Erianan weer twee winstpunten. Anne van der Plas wist toch een winstpunt te rijden in haar eerste proef. Liselotte de Klerk reed met Cassanova II voor de tweede keer L1 en kreeg voor haar eerste proef een winstpunt

In de L2 rubriek was even wat verwarring over de plaatsing van Monique Jansen, Joreintje Mackenbach en Suzanne den Dulk maar uiteindelijk waren ze alledrie tevreden met mooie winstpunten. Suzanne had de afgelopen tijd niet veel kunnen rijden ivm een fietsongeluk, maar sleepte toch twee derde plaatsen en twee winstpunten in de wacht,  Joreintje en Monique werden allebei een keer eerste en een keer tweede.

In de gecombineerde M1/M2 rubriek werden hoge ogen gegooid. Winstpunten waren er voor Caroline Bruinsma met Achilles, die pas haar tweede M1 wedstrijd reed, Martine Broekhuijsen met Cicero, Marjolein Ooms met Bon Jovi, Babette Vermaase met Annabel en Leonie de Greef.  Martine werd twee keer vierde met mooie punten. Babette sleepte een derde en gedeelde eerste plaats in de wacht met hoge punten. Marjolein Ooms werd tijdens de tweede proef eerste met 191 punten.

 

Bekijk de uitslagen: 150215 KNHS Uitslagenlijst