Wat een heerlijke eindzomerdag was het weer: de derde BMC wedstrijd van 2023. Onder het toeziend oog van Jennifer de Jong als jurylid, die al verschillende evenementen bij de Jockeyclub heeft gejureerd, traden 7 combinaties aan op het grote veld. Iedere deelnemer had ook een aantal supporters meegenomen. Het was gezellig druk langs het veld.

Van de pensionpaardruiters belegde Barbara Willemse met Nemo een eerste plaats voor beide B proeven. Voor Nemo was het waarschijnlijk de eerste keer dat hij aan een wedstrijd deelnam!

Bij de manegeruiters ging bij de eerste proef Susanne de Waard met Drummer er met de eerste prijs vandoor en Esther van Riet op Atiesto met de tweede prijs. De tweede proef werd gewonnen door Yannemique van Eijk met Caya en was Esther van Riet met Atiesto wederom tweede. Proficiat iedereen!

De jury vertelde na afloop dat zij erg coulant was omgegaan met het feit dat de A en de C niet helemaal uitgelijnd waren…. Bij de volgende wedstrijd op 5 november zal de organisatie het schietlood hanteren….

De inschrijving voor de laatste wedstrijd op 5 november is geopend, meld snel je aan! Naar het inschrijfformulier