Na 2 jaar niet op carrouselwedstrijd te zijn geweest was het dit jaar weer volop feest en genieten dat ze dit jaat weer georganiseerd werden.

In Bunschoten  werd het spits afgebeten door Les Petites Femmes op 29 mei.
Voor vele in het team de eerste keer dat ze mee gingen op Carrousel wedstrijd dus extra spannend.

De zaterdag voor de grote dag werden alle pony’s gewassen en gevlochten, alle kleding op orde gemaakt al het harnachement schoon gemaakt en op een hooi kar klaar gelegd voor de zondagochtend. Daar was zondagochtend niet veel tijd voor omdat we al om 06.00 uur vertrokken met een grote vrachtwagen met alle pony’s en een bus vol met het team en allemaal lieve grooms en supporters.

Om 09.22 uur mochten wij onze manoeuvre tonen in de hoofdring.
En wat waren ze braaf onze lieve viervoeters. Er werd een keurige proef neergezet maar belangrijker nog met veel plezier gereden en dat staalde het team dan ook uit. Een super mooie 2de plaats was het resultaat.
Trots en heel blij oefen wij nu voor het NK in Houten op 3 juli

Op 12 juni mocht het Junioren team hun manoeuvre tonen in Blokker.
Ook hier hadden wij weer het ‘geluk’ vroeg te mogen starten dus verzamelde wij weer om 04.00 uur op de manege om weer met de vrachtwagen en de bus om 06.00 uur te mogen vertrekken. Het was vroeg maar weer mega gezellig! Na een succesvolle manoeuvre mochten wij in Blokker de 4e prijs in ontvangst nemen.

Net voor de prijsuitreiking werd er nog een leuk ‘diepte’ interview gehouden met ons Kelly en haar vrolijke bokkesprong met Jack na de proef. Vraag Kelly er gerust nog een keer naar, ze kan de wiebel die Jack maakte super goed na doen. 😉

De wedstrijd voor  het  senioren team stond gepland op 19 juni.
Na een niet al te hele fijne generale repetitie, u heeft Inge vast wel zien lopen met een kruk, was het een super druk weekend voor het senioren team. Want naast het wassen en vlechten en alle spullen in orde maken moesten er ook nog vele lustrum activiteiten geregeld worden.
Ook in deze groep stond het lustrumjaar van onze manege weer centraal in de aankleding.

Gelukkig mochten we dit weekend iets later starten en hoefde we pas om 06.30 uur op stal te zijn voor de laatste vlechten en was check.

De wedstrijd was in Bergschenhoek waar vele van het team met de grooms dan ook om de fiets naar toe gingen.
Geweldig om een keer zo dichtbij te kunnen starten wat het mogelijk maakte voor nog meer supporters.
We zagen dan ook een hoop oude carrousellers aan de kant staan om ons huidige team aan te moedigen. DANK JULLIE WEL DAARVOOR!

Hier moesten we het doen met een 8ste plaats maar daar was wederom het plezier niet minder om.
Met alle tips kunnen we weer door trainen naar volgend jaar.

Zondag 3 juli rijdt ons pony team het NK  in Houten.
Komt u ons daar aanmoedigen??
Er is nog plaats in de bus stuur gerust even een berichtje naar Monique of naar Les@Jockeyclub.nl